Închide meniul

„Abia aștepta să-l cunoască pe Coman!” Mihai Stoica, detalii despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 9:32

Reclamă
Abia aștepta să-l cunoască pe Coman!” Mihai Stoica, detalii despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Mihai Stoica, detalii despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB. MM a dezvăluit că mijlocașul a fost cumpărat de roș-albaștrii de la Hermannstadt, și speră să se integreze cât mai repede în formația lui Elias Charalambous. De asemenea, managerul general al vicecampioanei a mai mărturisit că mijlocașul era nerăbdător să-l cunoască pe Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan este unul dintre cele două transferuri pe care Gigu Becali le-a făcut pentru pauza competițională de iarnă de la FCSB. Pe lângă mijlocașul de la Hermannstadt, roș-albaștrii și-au asigurat și serviciile lui Luis Phelipe, de la Poli Iași.

Mihai Stoica, detalii despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Mihai Stoica s-a declarat încântat de transferul lui Baba Alhassan la FCSB. MM susține că rămâne de văzut cum se va integra în formația roș-albaștră, sperând ca acesta să obțină cât mai repede viza pentru a se alătura echipei în cantonamentul care va începe pe 8 ianuarie.

Întrebat dacă îi va face test de vârstă lui Baba Alhassan (23 de ani), MM a răspuns clar. Acesta susține că niciodată nu s-a apelat la acest lucru la FCSB, iar timpul va demonstra dacă jucătorii sunt mai în vârstă sau nu.

Surprinzător şi nu prea. Surprinzător că ştie foarte bine fotbalul românesc, discutăm despre jucători, ce spune despre unul şi altul, vorbeşte şi engleză, înţelege şi româneşte. E un copil bun, aşa pare, ca vibe. Da, are un vibe bun.

Reclamă

Acum, deh… Cum se va integra, rămâne de văzut. Sper s-o facă cât mai repede, să obţină viza şi să fie în avionul care va decola pe 8, deoarece vom începe cel mai târziu pregătirea, dintre echipe.

(n.r. – Le faceţi teste de vârstă?) Niciodată nu ne-am gândit să facem teste de vârstă, dar realizezi. La un moment dat se adună ani de experienţă şi realizezi dacă unul e născut mai devreme decât arată paşaportul. L-am cumpărat.

Despre Coman şi Olaru am vorbit. Ieri toată ziua a stat cu membrul staff-ului medical, au vorbit şi abia aştepta să-l cunoască pe Coman”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul pentru care Mihai Stoica insistă să rămână la FCSB

S-a aflat care este jucătorul de la FCSB pentru care Mihai Stoica insistă să rămână. MM îşi doreşte ca Valentin Creţu să evolueze la formaţia roş-albastră cel puţin până la finalul sezonului, însă susţine că decizia finală îi va aparţine lui Gigi Becali.

„Creţu îşi termină contractul în iarnă acum, da. Gigi are pâinea şi cuţitul, eu mi-aş dori să nu folosească şi cuţitul, să pună doar pâinea.

Uite, în vară eu am zis că nu mai e nevoie de Creţu, aşa consideram. Era Pantea, era Ovidiu Popescu. Gigi a zis <<Lasă, îl luăm, că avem cupele europene>>. A venit meciul cu Craiova (n.r. – Universitatea), când a jucat fenomenal cu Mitriţă şi am zis că uite că era greşeala mea. M-am bucurat foarte mult, apoi am ieşit din cupele europene şi Gigi a zis să plece.

Am avut o discuţie cu el, i-am zis <<N-am vrut să rămâi, dar acum o să mă ţin să rămâi>>, apoi a venit meciul cu cealaltă Craiova (n.r. – FCU), când i-am spus să nu ia al doilea galben şi a luat direct roşu. Dacă ar fi după mine, Creţu ar rămâne până în vară”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:29 Bayer Leverkusen primeşte trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore Vezi toate știrile
Citește și