Închide meniul

Bănel Nicoliță a dezvăluit atuul FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj: „Nu ai cum să nu câștigi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 18:09

Reclamă
Bănel Nicoliță a dezvăluit atuul FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj: Nu ai cum să nu câștigi!”

Bănel Nicoliță a dezvăluit atuul FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj

Bănel Nicoliță / captură YouTube

Bănel Nicoliță a dezvăluit atuul FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj, care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1! În acest moment, FCSB se află pe locul 2 din Liga 1, cu 43 de puncte obținute, la trei lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida FCSB – CFR Cluj este programată duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Bănel Nicoliță a dezvăluit atuul FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor spune că suporterii reprezintă atuul celor de la FCSB, care le-ar putea aduce victoria în meciul cu CFR Cluj.

„Cu 50.000 în spate nu ai cum să nu câștigi meciul. E un plus și FCSB datorită suporterilor a ajuns unde este acum. La FCSB, suporterii au fost tot timpul, la bine și la rău”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

La meciul de duminică, se anunță că vor fi prezenți aproximativ 50.000 de suporteri.

Reclamă

FCSB, victorie clară în fața lui Sepsi

În ultima etapă de campionat, FCSB a învins-o, în mod categoric, pe Sepsi, scor 3-1. După acel meci, Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, a declarat faptul că echipa sa este cea mai bună din România.

„Cum v-am spus înainte de meci, suntem pe finalul sezonului, fiecare jucător pentru noi este important. Ştiam că va fi foarte greu azi, că vom suferi. Băieţii au făcut o treabă foarte bună, au dat totul 90 de minute. Cele mai importante sunt cele 3 puncte.

Se mai întâmplă situaţii din aceastea. De multe ori în fotbal, când nu înscrii al doilea gol, se întâmplă să fii egalat. Aşa a fost şi azi. Băieţii au arătat calitate şi am mai reuşit să înscriem.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi este una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Şi calificarea în finala Cupei arată asta. Din punctul meu de vedere, noi avem cea mai bună echipă din România. Aveam nevoie de rezultat mai mult, de asta a fost presiunea mai mare la noi.

Avem un lot mare şi avem nevoie de toţi jucătorii din lot. Cei care se antrenează bine, pot apărea în primul 11. Sunt foarte fericit pentru jucători. Au avut atitudinea corectă!

Florinel Coman este un jucător foarte important pentru noi. Este foarte important pentru echipă, are calitate, are personalitate pe teren. Dar un jucător nu poate câştiga un meci sau un campionat, aşa vedem lucrurile şi aşa lucrăm. Importantă este echipa. Vreau să le mulţumesc suporterilor, e important să vină cât mai mulţi şi la meciul următor. Sunt foarte importanţi.

Sorescu simte momentele, a fost în meci. Este important să ai jucători care să poată juca pe mai multe poziţii. A făcut un meci bun, dar toată echipa a făcut asta. Mai sunt lucruri de îmbunătăţit.

Jucăm acasă cu CFR, dacă arătăm aceeaşi atitudine sper să câştigăm noi. Va fi greu! Băieţii trebuie să se bucure azi, de mâine ne gândim la meciul cu CFR Cluj”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, la finalul meciului cu Sepsi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și