Închide meniul

Bănel Nicoliţă a dezvăluit cine îi calcă pe urme la FCSB: „Seamănă cu mine”

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 13:18

Reclamă
Bănel Nicoliţă a dezvăluit cine îi calcă pe urme la FCSB: „Seamănă cu mine

Bănel Nicoliţă a dezvăluit cine îi calcă pe urme la FCSB

Bănel Nicoliţă, în timpul unui meci / Profimedia

Bănel Nicoliţă a dezvăluit cine îi calcă pe urme la FCSB. Fostul jucător al roş-albaştrilor îl apreciază pe Alex Băluţă, jucător despre care spune că seamănă cu el în mare parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a semnat cu FCSB în această vară şi a devenit rapid unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Elias Charalambous.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit cine îi calcă pe urme la FCSB

Bănel Nicoliţă, jucător cu 263 de meciuri în tricoul celor de la FCSB, l-a lăudat pe Alex Băluţă şi a numit asemănările dintre ei:

„S-a simțit lipsa lui când a fost suspendat. Chiar și Gigi Becali a intrat și a spus că nu e unul ca el care să alerge și care să se bată cu ei. (n.r. Băluță seamănă cu tine?) Ca stil, da. Aleargă foarte mult, se bate pentru fiecare minge.

E un jucător tehnic și în mare parte seamănă cu mine. Eu eram mai agresiv, el este mai tehnic. Aleargă foarte mult. Dacă pierde mingea, se duce imediat după ea, iar o pierde, iar o recuperează”, a declarat Bănel Nicoliţă, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

„M-a impresionat!” Laude la scenă deschisă pentru Alexandru Băluță

Florin Gardoș a recunoscut faptul că nu ar fi avut curajul să semneze cu FCSB, la vârsta pe care o are Alexandru Băluță, dat fiind faptul că mijlocașul era dorit și la formația „de casă”, Universitatea Craiova.

Fostul internațional susține că Băluță a avut evoluții extrem de constante în tricoul FCSB-ului, fiind de părere că acesta a reușit un lucru mai puțin întâlnit la jucătorii peste 25 de ani, acela de a reuși să se mențină în primul 11 al roș-albaștrilor.

„Jucătorul care m-a surprins? Nu știu dacă neapărat suprins, dar m-a impresionat plăcut Băluță. Eu îl cunosc, am fost colegi. Văzând ce se întâmplă în general când vin jucători liberi trecuți de 25-27 de ani, se poate întâmpla să nu dai randament de la început și să pierzi echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Dar uite că el s-a menținut și mie îmi plac evoluțiile lui, chiar dacă e cumva în umbra lui Coman sau Olaru, care sunt vedetele echipei, cei mai importanți. Mie mi-a plăcut Băluță. Eu nu știu dacă aș fi avut curaj să iau decizia de a veni fiind pus în situația de a alege între Craiova, care e acasă, și FCSB”, a declarat Florin Gardoș, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și