Închide meniul

Bănel Nicoliță, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali după ce l-a scos din echipă pe Iulian Cristea: „Ai ceva personal cu el!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 17:08

Bănel Nicoliță, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali după ce l-a scos din echipă pe Iulian Cristea: Ai ceva personal cu el!”

Gigi Becali l-a făcut pe Dragoş Nedelcu să plângă

Gigi Becali, criză de nervi / Hepta

Bănel Nicoliță a avut un discurs devastator la adresa lui Gigi Becali după ce l-a scos din echipă pe Iulian Cristea! Fostul jucător al FCSB-ului consideră inadmisibil felul în care Gigi Becali se comportă cu Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea a fost scos din primul „11” al FCSB-ului, după ce a marcat un autogol în partida FCSB – Universitatea Craiova, care a contat pentru etapa a 26-a a Ligii 1.

Bănel Nicoliță, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali după ce l-a scos din echipă pe Iulian Cristea

Bănel Nicoliță a avut un discurs „acid” la adresa lui Gigi Becali, despre care spune că ar avea o problemă personală cu Iulian Cristea.

„Din punctul meu de vedere, linia de fund, moartă! Cu Tamm și Dawa, praf! Clar! Mă întrebați pe mine de ce nu joacă Cristea? Sunt alții care se pricep… Vine după o accidentare, îți joacă bine cu CFR Cluj, după aia vine un corner și o scoți… Atunci e o problemă. Eu nu o înțeleg, și eu am jucat… Înseamnă că ai ceva personal cu Iulian Cristea. A greșit undeva, nu-ți place fața lui și nu-l bagi.

E posibil ca lui Gigi Becali să nu-i placă de Cristea. Un jucător care vine după o acidentare, îți joacă perfect, a doua etapă nu-ți face o greșeală individuală, e un corner unde portarul iese greșit și dai vina doar pe el? E clar că în momentul ăla ai ceva cu el personal. Așa cred eu”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Reclamă

FCSB, învinsă de UTA Arad

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, 1-3, în etapa a 29-a din Liga 1. Pentru UTA, au marcat Tamm (autogol), Postolachi și Ubbink, în timp ce unicul gol al FCSB-ului a fost semnat de Coman.

„Nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri!

Au fost multe surprize în această etapă, din păcate și pentru noi a fost o surpriză neplăcută. Am luat golurile destul de ușor, n-am reușit să ne revenim. UTA a reușit să se adapteze, terenul a fost foarte prost, nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri.

Reclamă 4 / 0/3

Dar nu trebuie să găsim scuze, băieții trebuie să treacă repede peste această înfrângere. E clar și că starea terenului a contat, dar acum nu știu dacă ar fi ok să ne găsim scuze.

(Reporter – Au contat și ultimele evenimente cu Leo Strizu și Mihai Pintilii?) Nu cred că contează. Băieții toată săptămâna s-au pregătit bine. Îmi doresc ca și săptămâna viitoare să facă la fel și sunt sigur că va veni victoria.

Orice meci e greu, dar echipa e bine să aibă un moral ridicat. Acolo e punctul de plecare și cu siguranță va veni un rezultat bun. Tot eu voi sta (n.r. pe banca FCSB-ului, în meciul cu Sepsi)”a declarat Lucian Filip, după UTA – FCSB 3-1, potrivit digisport.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

În ultima etapă din sezonul regular, formația roș-albastră o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00.

Recomandări
  • Bănel Nicoliță, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali după ce l-a scos din echipă pe Iulian Cristea
  • 38 de ani are Bănel Nicoliță

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și