Închide meniul

Bănel Nicoliță, discurs dur la adresa FCSB-ului, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova: „Un prim «11» catastrofal, cu banda dreaptă la mici!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 16:37 / Actualizat: 1 mai 2023, 18:30

Reclamă
Bănel Nicoliță, discurs dur la adresa FCSB-ului, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova: Un prim «11» catastrofal, cu banda dreaptă la mici!”

Bănel Nicoliță, discurs dur la adresa FCSB-ului, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova

Bănel Nicoliță / captură YouTube

Bănel Nicoliță (38 de ani) a avut un discurs dur la adresa FCSB-ului, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova, 2-1, într-o partidă care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, au marcat Andrea Compagno și Deian Sorescu, în timp ce unica reușită a oltenilor a fost semnată de Elvir Koljic.

Bănel Nicoliță, discurs dur la adresa FCSB-ului, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a numit „catastrofal” primul „11” folosit de FCSB în meciul din Bănie. Totodată, a scos în evidență evoluția fosarte bună a portarului Ștefan Târnovanu.

„Un prim «11» catastrofal, cu banda dreaptă la mici. La pauză au venit cele două schimbări bune și jocul a fost puțin altfel. În prima repriză în afară de cornerul ăla bătut bine de Coman… Nu mi-a plăcut jocul. Târnovanu a fost numărul unu. A avut niște intervenții incredibile, a prins încredere cu prima intervenție, iar Sepsi a relansat campionatul”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova

Ştefan Târnovanu a fost foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta. „O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta.

Mă aşteptam să bată Ivan, mă gândeam că bate pe mijloc, că aşa bate el. A alunecat, după aia s-a făcut 2-0, mă bucur că am câştigat.

Am încercat să îl scot din mână (n.r.: pe Andrei Ivan), nu ştiu dacă acesta a fost motivul pentru care a alunecat.

Reclamă 4 / 0/3

La Ivan vorbeam şi cu antrenorul de portari, mi-a zis să stau pe mijloc. La Koljic m-am gândit că dă tare în dreapta mea şi am plecat. E mai puţin important.

Peste CFR până mâine, să vedem dacă vom rămâne şi după meciul lor. E o luptă care se va ţine până în ultima etapă cu siguranţă.

Sunt 3 puncte, dacă Farul se mai încurcă vom fi campioni. Ar fi foarte frumos, cred că ne-am maturizat. Avem tinerii noştri, foarte talentaţi.

Mă uitam aseară la Farul cu Sepsi şi Niczuly s-a dus în blocaj cu mâna. Eu am simţit să mă duc cu piciorul. Mă bucur foarte tare că am câştigat”, a declarat Ştefan Târnovanu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, pentru digisport.ro.

Elias Charalambous, mulțumit după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Tehnicianul cipriot al roș-albaștrilor și-a felicitat elevii pentru jocul prestat în Bănie.

„A fost o victorie foarte dificilă astăzi, într-un stadion cu o atmosferă incredibilă. Jucătorii au făcut un efort uriaș, mai ales în apărare ca să țină de acest rezultat. Astăzi nu am jucat atât de bine, dar atitudinea a fost perfectă, asta ne-a ajutat să luam cele 3 puncte în cele din urmă.

Trebuie să continuăm să îmbunătățim anumite aspecte, nu trebuie să privim prea departe. Am schimbat tactica din punct de vedere defensiv și cred că ne-am descurcat foarte bine. Cel mai important lucru astăzi este rezultatul.

Reclamă

Din acest moment trebuie să jucăm fiecare meci doar la rezultat. Portarul nostru a avut o zi bună, e important ca toată echipa să joace foarte bine. Azi și banca ne-a ajutat foarte mult, iar asta contează”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și