Închide meniul

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova: „O seară foarte frumoasă”! Ce a spus despre penalty-ul bătut lamentabil de Andrei Ivan

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2023, 23:27

Reclamă
Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova: O seară foarte frumoasă”! Ce a spus despre penalty-ul bătut lamentabil de Andrei Ivan

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova

Ştefan Târnovanu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Ştefan Târnovanu a fost foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova. FCSB a învins cu 2-1 Universitatea Craiova, în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târnovanu a avut o evoluţie foarte bună. La sfârşitul meciului a vorbit şi despre penalty-ul ratat de Andrei Ivan.

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova

O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta.

Mai avem 4 meciuri, sper să le câştigăm.

Mă aşteptam să bată Ivan, mă gândeam că bate pe mijloc, că aşa bate el. A alunecat, după aia s-a făcut 2-0, mă bucur că am câştigat.

Reclamă

Am încercat să îl scot din mână (n.r.: pe Andrei Ivan), nu ştiu dacă acesta a fost motivul pentru care a alunecat.

La Ivan vorbeam şi cu antrenorul de portari, mi-a zis să stau pe mijloc. La Koljic m-am gândit că dă tare în dreapta mea şi am plecat. E mai puţin important.

Peste CFR până mâine, să vedem dacă vom rămâne şi după meciul lor. E o luptă care se va ţine până în ultima etapă cu siguranţă.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt 3 puncte, dacă Farul se mai încurcă vom fi campioni.

Ar fi foarte frumos, cred că ne-am maturizat. Avem tinerii noştri, foarte talentaţi.

Mă uitam aseară la Farul cu Sepsi şi Niczuly s-a dus în blocaj cu mâna. Eu am simţit să mă duc cu piciorul. Mă bucur foarte tare că am câştigat”, a declarat Ştefan Târnovanu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Vicecampioana României câștigă în Bănie

Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Vicecampioana României câștigă în Bănie și urcă peste CFR Cluj în clasament. Oltenii au șanse minime la titlu.

Formația lui Elias Charalambous a fost mult mai precisă în derby și a fructifcat ocaziile ivite. De cealaltă parte, oltenii au ratat foarte multe oportunități, inclusiv un penalty.

Meciul a fost unul lipsit de ocazii în prima sa parte, însă golul a venit chiar înainte de pauză. Andrea Compagno a reluat cu capul în poarta gazdelor, după un corner executat bine de Florinel Coman.

Universitatea Craiova a forțat în repriza secundă și a reușit să-și creeze foarte multe ocazii, însă nici Andrei Ivan, nici Raul Silva și nici Ndong nu au reușit să restabilească egalitatea. Căpitanl oltenilor a irosit și o lovitură de la 11 metri.

Reclamă

După penalty-ul ratat de Ivan, Deian Sorescu a reușit să majoreze diferența. Suspansul s-a păstrat însă, după ce Elvir Kolvic a reușit să înscrie din penalty în prelungiri. Istvan Kovacs a acordat un al doilea penalty pentru gazde, după consultarea sistemului VAR.

Elias Charalambous, anunţ despre problemele de lot de la FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Elias Charalambous a făcut un anunţ cu privire la problemele de lot cu care se confruntă FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova. Antrenorul a declarat că Malcom Edjouma şi Joonas Tamm nu vor juca în derby-ul din Bănie şi a dezvăluit, totodată, cum se simt Florinel Coman şi Andrea Compagno, după ce au fost faultaţi dur în duelul cu Rapid.

Elias Charalambous a declarat că atât Joonas Tamm, cât şi Malcom Edjouma, sunt accidentaţi, şi vor rata astfel duelul cu Universitatea Craiova.

Totodată, antrenorul de la FCSB a mărturisit că Florinel Coman şi Andrea Compagno sunt apţi pentru duelul cu oltenii lui Eugen Neagoe.

„Coman şi Compagno sunt ok acum. Singurii jucători care nu vor juca sunt Edjouma şi Tamm, sunt accidentaţi.

Ştim că va fi greu. Ne pregătim cât putem de bine pentru a jucat cât mai bine posibil. Vom analiza echipa şi vom decide primul 11. Suntem aproape decişi. Vom înfrunta un adversar bun. Vom încerca să aliniem cei mai buni jucători la start”, a declarat Elias Charalmbous, în conferinţa de presă premergătoare derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și