Închide meniul

Bănel Nicoliță îl contrazice pe Gigi Becali: „Greșește! Îi luăm capul omului acum?”

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 11:52

Reclamă
Bănel Nicoliță îl contrazice pe Gigi Becali: „Greșește! Îi luăm capul omului acum?

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Bănel Nicoliță îl contrazice pe Gigi Becali în privința lui Iulian Cristea. Fundașul și-a trimis balonul în propria poartă în ultimele minute ale derby-ului cu Universitatea Craiova din etapa precedentă, încheiat 1-1. Patronul a anunțat că Cristea nu va mai prinde primul „11” în urma autogolului, dar Nicoliță crede că fotbalistul merită o a doua șansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță a explicat că Gigi Becali trebuie să fie mai îngăduitor cu Iulian Cristea, care abia a revenit după o accidentare horror care l-a ținut în afara terenului timp de mai bine de jumătate de an.

Bănel Nicoliță îl contrazice pe Gigi Becali

„Gigi Becali greșește! Haideți să vă spun ceva cu Iulian Cristea. El a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul cu CFR, a venit după o accidentare, nu e ușor.

La faza golului (n.r. – cu Universitatea Craiova, scor 1-1)… s-a întâmplat, a deviat greșit mingea, ce să facem acum, îi luăm capul omului acum?”, a spus Bănel Nicoliță, conform sport.ro.

Doar trei meciuri a bifat Cristea la FCSB de când s-a refăcut după accidentare.

Reclamă

Până la revenirea sa, FCSB s-a bazat pe Joyskim Dawa, care însă și el l-a enervat pe Gigi Becali, din cauza greșelilor în repetate meciuri.

Iulian Cristea sare din schemă la FCSB

Iulian Cristea sare din schemă la FCSB, după autogolul din FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Chiar pe finalul derby-ului de pe Arena Naţioală, fundaşul revenit după o lungă perioadă de timp a lovit mingea nefericit pentru echipa lui. A fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali.

„Și Cristea… Dă, bă, cu capul! El sare la cap cu capul în jos. De aceea nu joacă. Și acum nu o să mai joace el. Dacă sare cu capul în jos. Sari, bă, cu capul sus.

Reclamă 4 / 0/3

Când am un gol avans, vreau golul doi. Dar dacă e minutul 85, mai dau mingea la Târnovanu, mai pasăm între noi. Ce caută Cristea să dea minge lungă în minutul 89? Pentru ce dai minge lungă, măi Cristea? La 0-0 văd că nu o dai lungă, ci o dai la Tamm sau Târnovanu? Pentru ce? Inteligență… Nu știm să jucăm la rezultat. Joacă, mă, în spate”, a spus Gigi Becali.

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali după ce l-a atacat pe Ștefan Târnovanu

Adrian Porumboiu apreciază calitățile lui Ștefan Târnovanu și consideră că nu ar trebui scos din poarta FCSB-ului. Totodată, fostul arbitru FIFA a avut un comentariu haios la adresa lui Gigi Becali.

„N-am pregătirea necesară să mă bag peste un antrenor emerit. Eu nu prea mă pricep (n.r. râde). Crezi că, dacă îi spune cineva lui Gigi ce să facă, face? El a ajuns la stadiul în care să facă echipa în toată splendoarea. E treaba lui! Târnovanu i-a scos de foarte multe ori din situații dificile. E un portar bun, a apărat foarte în multe meciuri. În multe jocuri te-a scos, acum a greșit și el…”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Portarul Ștefan Târnovanu a greșit la golul încasat de FCSB, în prelungiri, în partida cu Universitatea Craiova, terminată 1-1. Și, prin urmare, Gigi Becali a anunțat că îl va băga pe Andrei Vlad în locul său, la următoarea greșeală.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și