Închide meniul

Iulian Cristea sare din schemă la FCSB! Anunţul lui Gigi Becali. Dawa îi va lua locul

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 16:03

Reclamă
Iulian Cristea sare din schemă la FCSB! Anunţul lui Gigi Becali. Dawa îi va lua locul

Iulian Cristea sare din schemă la FCSB

Jucătorii de la FCSB sărbătoresc un gol / Hepta

Iulian Cristea sare din schemă la FCSB, după autogolul din FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Chiar pe finalul derby-ului de pe Arena Naţioală, fundaşul revenit după o lungă perioadă de timp a lovit mingea nefericit pentru echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost al doilea meci în care FCSB a pierdut victoria în prelungiri. În duelul cu Farul, roş-albaştrii au luat două goluri, în minutele 90+5 şi 90+6. Dacă FCSB s-ar fi impus în cele două partide, ar fi fost pe primul loc în clasament, la egalitate cu CFR Cluj.

Iulian Cristea sare din schemă la FCSB

„Și Cristea… Dă, bă, cu capul! El sare la cap cu capul în jos. De aceea nu joacă. Și acum nu o să mai joace el. Dacă sare cu capul în jos. Sari, bă, cu capul sus.

Când am un gol avans, vreau golul doi. Dar dacă e minutul 85, mai dau mingea la Târnovanu, mai pasăm între noi. Ce caută Cristea să dea minge lungă în minutul 89? Pentru ce dai minge lungă, măi Cristea? La 0-0 văd că nu o dai lungă, ci o dai la Tamm sau Târnovanu? Pentru ce? Inteligență… Nu știm să jucăm la rezultat. Joacă, mă, în spate”, a spus Gigi Becali.

Dacă Becali se va ţine de cuvânt, Cristea îi va lăsa locul în echipă lui Dawa. Să nu uităm că fundaşul camerunez este cel care a fost eliminat în duelul cu Farul lui Hagi, când FCSB conducea cu 2-1. Dobrogenii au întors rezultatul în prelungiri, după autogolul lui Târnovanu şi golul lui Borza.

Reclamă

Gigi Becali a decis! Jucătorul care nu mai are ce căuta la FCSB după ce a jucat în remiza cu Universitatea Craiova

Gigi Becali a decis cine este jucătorul care nu mai are ce căuta la FCSB. Patronul vicecampioanei a luat decizia după remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 26-a a Ligii 1. Latifundiarul din Pipera şi-a vărsat nervii pe Răzvan Oaidă.

Mijlocaşul de 24 de ani a fost primul jucător care a intrat pe teren după pauză. L-a înlocuit pe Octavian Popescu, în minutul 64. Oaidă este considerat vinovat pentru faptul că nu a ţinut de minge şi le-a permis oltenilor să plece cu un punct de pe Arena Naţională.

„Ce să am eu grijă pe finalul meciurilor? E adevărat, s-a greşit! Ce s-a greşit? Dacă îl bagi pe Oaidă, îi spui stai acolo… că de aia îl bagi. El se duce pe acolo, îl vezi prin careu, bezmetic, n-o să mai intre. Tot a zis să nu-l băgăm, să nu-l băgăm. Eu am zis că e băiat bun şi am mers pe bunătatea lui şi am zis să-l bag! Dar dacă nu înţelegi… stai mă acolo! El se duce prin careu, să primească… cu bolte, mingi pe acolo. Bezmetic. Ce caută pe acolo, nu ştiu. Nu mai poţi să construieşti!

Reclamă 4 / 0/3

Deci am ajuns la concluzia că dacă vrei să ţii de rezultat, trebuie să o faci cu jucători valoroşi care ţin de minge, care pasează. Chiar dacă sunt obosiţi, trebuie să stea în teren ca să ţină de minge. Nu poţi să ţii de minge cu Oaidă. Gata, am văzut acum!„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Răzvan Oaidă a mai fost ameninţat şi în trecut că va fi nevoit să îşi caute echipă. În această ediţie de campionat a jucat în 22 de partide. A fost titular în 11 confruntări. Gigi Becali l-a adus de la FC Botoşani, în 2019, pentru 700.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și