Închide meniul

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii, după ce FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea: „În final s-a făcut dreptate”

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2023, 18:00

Reclamă
Bănel Nicoliță, în culmea fericirii, după ce FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea: În final s-a făcut dreptate”

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii, după ce FCSB - CFR Cluj se joacă în Ghencea

Bănel Nicoliţă, într-un interviu pentru AntenaSport

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii, după ce FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Fostul jucător al vicecampioanei s-a declarat fericit că echipa patronată de Gigi Becali a primit accesul pentru a reveni pe stadionul „Steaua”, după mai bine de 8 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României va juca pentru prima dată pe noul stadion din Ghencea. Ultima partidă a FCSB-ului pe stadionul „Steaua” a fost înainte de renovarea arenei. S-a întâmplat pe 22 martie 2015, atunci când formația „roș-albastră” o învingea pe Viitorul cu scorul de 4-1.

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii, după ce FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Fostul fotbalist va fi prezent la meci

Bănel Nicoliță s-a declarat fericit după ce FCSB a primit acces pe stadionul „Steaua”. Acesta a declarat că este un lucru normal ca vicecampioana României să joace pe arena din Ghencea. De asemenea, fostul fotbalist a dezvăluit că va fi prezent la meci, alături de fetele sale și că le va povesti acestora despre evoluțiile sale din casa Clubului Sportiv al Armatei.

„Mă bucur că în final s-a făcut dreptate, meritam să jucăm în Ghencea. Vă dați seama ce bucurie imensă va fi pentru suporterii steliști adevărați care vor fi la meciul cu CFR. Suntem nerăbdători să ajungem acolo și să susținem echipa așa cum am făcut mereu.

Eu, ca jucător, cât am jucat pentru Steaua(n.r. FCSB), mi-am dat viața și sunt sigur că suporterii fac asta până în momentul de față. Abia așteptăm să jucăm cu 30.000 de oameni în spate. Acolo e casa noastră și e clar că merităm să jucăm acolo.

Reclamă

E făcut din bani publici. Merg la meci, îmi iau fetele și o să le spun că pe acest teren tatăl lor i-a dat gol lui Galatasaray și a calificat echipa în Champions League. Acolo am trăit cele mai frumoase bucurii, acolo e acasă, acolo am jucat. Mi-am dorit și mereu am sperat că într-o zi vom reveni la noi acasă”, a spus Bănel Nicoliță pentru fanatik.ro.

Bănel Nicoliță a ajuns la FCSB în anul 2005, după ce a fost transferat de la Poli Timișoara. Alături de echipa patronată de Gigi Becali a reușit să câștige 4 trofee, singurele din cariera de fotbalist. Este vorba despre două titluri de campion, o Cupă a României și o Supercupă.

În perioada petrecută la FCSB a reușit să strângă 263 de meciuri și să marcheze 35 de goluri. De asemenea, a oferit și 42 de pase decisive în aceste partide. A părăsit actuala vicecampioană în anul 2011, atunci când a fost transferat de formația franceză Saint-Etienne, pentru suma de 700.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, fostul fotbalist a mai jucat pentru: Dacia Unirea Brăila, Poli Timișoara, FCSB, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu Mureș și Aris Limasol. S-a retras din activitate de la echipa din orașul natal, CS Făurei.

Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României

După ce negocierile dintre conducerea FCSB şi conducerea CSA Steaua au picat, pentru meciul cu Dinamo din etapa a doua, cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi au semnat contractul pentru ca formaţia patronată de Gigi Becali să poată disputa meciul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 pe stadionul Ghencea.

Patronul celor de la FCSB a făcut anunţul în urmă cu câteva ore, după care a venit şi anunţul oficial al echipei, care urmează să anunţe detaliile legate de vânzarea biletelor în curând:

„FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și