Închide meniul

Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României 

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 16:39

Reclamă
Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României 

Jandarmeria a anunțat măsurile luate pentru FCSB - Nordsjaelland

Stadionul Steaua - Hepta

Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Formaţia lui Elias Charalambous, echipa gazdă a meciului care va avea loc duminică seară, de la ora 21:30, a anunţat că partida din etapa a patra a Ligii 1 va avea loc pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB revine în Ghencea după mai bine de 8 ani. Ultima oară când echipa patronată de Gigi Becali evolua acolo se întâmpla pe 22 martie 2015, atunci când FCSB o învingea pe Viitorul cu 4-1.

Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României

După ce negocierile dintre conducerea FCSB şi conducerea CSA Steaua au picat, pentru meciul cu Dinamo din etapa a doua, cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi au semnat contractul pentru ca formaţia patronată de Gigi Becali să poată disputa meciul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 pe stadionul Ghencea.

Patronul celor de la FCSB a făcut anunţul în urmă cu câteva ore, după care a venit şi anunţul oficial al echipei, care urmează să anunţe detaliile legate de vânzarea biletelor în curând:

„FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

Reclamă

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali. Astfel, partida cu fosta campioană va fi prima pe care o va juca FCSB pe noul stadion Steaua.

FCSB revine în Ghencea. Becali a anunţat că s-a semnat contractul cu armata, iar derby-ul cu CFR Cluj se va juca pe noul stadion Steaua.

„S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională.

Pe mine nu mă interesează cum spun alţii, că vreau să ocup Ghencea. Nu vreau discuţii, nu vreau certuri. S-a rezolvat, să fie sănătoşi, s-a revenit la normal. Să fie sănătoşi, să ţină Ghencea. Eu vreau doar să joc meciurile astea”, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și