Închide meniul

Bănel Nicoliţă l-a criticat pe Gigi Becali şi a anunţat de ce nu a mai luat FCSB titlul din 2015

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2023, 15:00

Bănel Nicoliţă l-a criticat pe Gigi Becali şi a anunţat de ce nu a mai luat FCSB titlul din 2015

Bănel Nicoliţă l-a criticat pe Gigi Becali

Bănel Nicoliţă în timpul unui meci / Hepta

Bănel Nicoliţă l-a criticat pe Gigi Becali şi politica acestuia de transferuri. FCSB nu a mai luat titlul în Liga 1 din 2015, iar Bănel consideră că lipsa de omogenitate a dus la perioada de 7 ani fără niciun campionat adjudecat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a pus lupa pe cel mai important transfer făcut de Gigi Becali în această stagiune. Gigi a plătit 1.7 milioane de euro pe David Miculescu, dar acesta nu s-a integrat încă la echipa din Berceni: a marcat doar două goluri.

Bănel Nicoliţă l-a criticat pe Gigi Becali

„Sunt opt ani și cred că ăsta e singurul motiv, că nu și-au format un grup, o familie. Vin 6-7 jucători, după șase luni pleacă 10. Vin 5-6 jucători, iar pleacă alții. Și e greu să formezi un grup, niște automatisme. E greu.

Uite cum a dat pe Miculescu 1,7 milioane. Acolo ați văzut, era cel mai bun jucător, iar la FCSB ați văzut câte probleme are. Încă nu și-a găsit locul, ritmul. Sunt anumiți jucători cărora trebuie să le dai timp, încredere și cu siguranță vor deveni foarte buni.

Reclamă

Chiar am pus un pariu cu cineva și îmi doresc să câștige FCSB campionatul. Au potențial, au forță. Au demonstrat-o în ultimele meciuri, au bătut CFR fără drept de apel. Hai să zicem că a pierdut cu Constanța în minutul 90. Cu Craiova, la fel, pe niște greșeli de echipă, dar sunt sigur că se vor bate la titlu până în ultima etapă”, a spus Bănel Nicoliță, la Pro TV.

FCSB e pe locul 4 în Liga 1, cu 48 de puncte acumulate după primele 26 de meciuri. Liderul Farul e pe prima poziţie, cu 58 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Andrea Compagno, interviu spectaculos în Italia

Pe de altă parte, Andrea Compagno e sigur că a ajuns la cea mai bună echipă din România, după transferul pe 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948. Compagno ajunsese să meargă cu calculatorul la supermarket pentru a nu cheltui lunar mai mult de 400 de euro. Asta înainte să vină în România.

Reclamă 4 / 0/3

„Agentul meu mi-a spus că după San Marino pot reveni în Serie D. Dacă aş juca bine, aş putea lupta pentru promovarea în Serie C şi, dacă voi avea mai mult de 10 goluri, aş putea ajunge la o echipă bună din Serie C, cu care să lupt pentru Serie B.

M-am gândit că un transfer afară m-ar ajuta să cresc rapid. Am mers la Craiova, în Liga 2 din România, am câştigat campionatul, în următorul sezon am marcat 12 goluri şi Steaua m-a cumpărat pentru 1.5 milioane de euro.

Am jucat în Conference League, chiar şi pe terenul lui West Ham, am luptat cu Vertonghen. Multe dintre lucrurile la care visam când mă aflam în supermarket cu un calculator în mână, pentru a nu cheltui mai mult de 400 de euro pe lună, suma pe care o aveam atunci.

La Craiova şi la FCSB am găsit multă pasiune. Fanii îmi cereau să facem poze pe stradă şi mă complimentau. Bucureştiul este un oraş mare şi stadioanele sunt pline, de multe ori cu peste 20.000 de suporteri. La derby-ul cu Rapid au fost 33.000 de fani.

În Serie A, dacă excludem cluburile mari, nu ajungem la cifrele astea, mă gândesc la Sassuolo sau Udinese. Este evident că Steaua (n.r. – FCSB) este o echipă mare, cu un trecut important. Au mai trecut câţiva italieni pe aici, Zenga sau Piovaccari”, a spus Compagno, pentru presa din Italia.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și