Închide meniul

Bănel Nicoliță, sfat pentru Darius Olaru după scandalul de la națională: „Trebuie să ai personalitate, fratele meu!”

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 11:47

Reclamă
Bănel Nicoliță, sfat pentru Darius Olaru după scandalul de la națională: Trebuie să ai personalitate, fratele meu!”

Bănel Nicoliță, sfat pentru Darius Olaru după scandalul de la națională

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Bănel Nicoliță i-a dat un sfat lui Darius Olaru, după scandalul creat la echipa națională. Fostul internațional a dezvăluit că a trecut printr-o situație similară cu cea a căpitanului de la FCSB, însă la momentul respectiv, a decis să iasă în public și să lămurească totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost exclus din lotul naționalei, chiar în ziua meciului cu Andorra, după ce a acuzat probleme medicale. Acesta fapt i-a nemulțumit pe oficialii de la FCSB, Mihai Stoica având replici acide la adresa doctorului naționalei.

Bănel Nicoliță, sfat pentru Darius Olaru după scandalul de la națională

Bănel Nicoliță a dezvăluit că a suferit o accidentare înaintea unui meci important de la echipa națională, și după ce s-a consultat cu doctorul „tricolorilor”, a decis să nu facă parte din lotul României, condus la acea vreme de Victor Pițurcă.

La momentul respectiv, Bănel Nicoliță l-a sunat imediat pe Mihai Stoica, pentru a-l pune în temă cu accidentarea sa, și de asemenea, a oferit declarații în fața presei, pentru a se evita un posibil scandal, care s-a creat acum cu Darius Olaru.

De asemenea, Bănel l-a sfătuit pe Olaru să procedeze la fel, deoarece căpitanul de la FCSB trebuie să aibă personalitate, și să spună clar lucrurilor pe nume.

Reclamă

Am avut aceeași situație cu Olaru. Și eu m-am accidentat înaintea unui meci important. La fel, m-a sunat domnul Meme, m-a întrebat cum sunt. I-am spus, am fost la antrenament, am făcut entorsă și am cum să duc mai departe. Am vorbit cu doctorul, am ieșit la interviu, au chemat cine dădea meciul atunci, în programul naționalei eram, cum e Olaru.

L-am sunat pe Meme cu o zi înainte de meci și am stabilit cu domnul doctor Pompiliu Popescu, i-am spus că nu pot să duc, am mai încercat o dată, am zis că nu pot. Am dat interviu direct după ce m-am consultat cu doctorul naționalei și cu nea Piți. Apoi am mers la interviu și am spus, uite domnule, nu pot.

Așa e normal. Așa mi se pare normal, ca un jucător cu personalitate ca Olaru…la FCSB când ești căpitan trebuie să ai personalitate, fratele meu. Trebuie să ieși în față să spui lucrurilor pe nume, nu contează dacă deranjezi sau nu”, a declarat Bănel Nicoliță, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, replică acidă pentru medicul naţionalei, după „cazul” lui Darius Olaru

Mihai Stoica a avut o replică acidă pentru medicul naţionalei, după „cazul” lui Darius Olaru, care a luat amploare. MM este revoltat de faptul că membrii staff-ului „tricolorilor” nu i-au anunţat pe cei de la FCSB despre accidentarea suferită de mijlocaş.

Dacă tot s-a axat pe răspunsuri dl dr Stamatescu, ce ar fi să ne răspundă și la următorul set de întrebări?

– De ce nu ne-ați informat vineri seara despre ce s-a întâmplat la antrenament?

– Dacă ați fost atât de ocupați vineri seara și n-ați avut timp/chef să-i trimiteți măcar un mesaj medicului nostru, de ce n-ați făcut-o sâmbătă dimineață?

– De ce n-ați luat decizia de a-l scoate din lot sâmbătă dimineață?

– De ce nu l-ați trimis la club după accidentare, oricât de “minoră” a fost?

– L-ați investigat și altfel, în afara consultului clinic, sau ați considerat că nu e cazul?

Reclamă

– De ce s-a mai antrenat sâmbătă, riscând să se agraveze presupusa accidentare? Dacă se poate, fără explicații puerile (antrenament fără intensitate etc)

– De ce vă lăudați cu “comunicarea” când n-ați considerat că ar trebui să apăsați câteva taste pt a ne informa că jucătorul nostru s-a accidentat cu 2 zile în urmă și aflăm din presă despre celebrele voastre comunicate?

Dar despre ce “comunicare” vorbim, când selecționerul spune în conferință de presă că Olaru a călcat greșit, iar Dvs că a lovit rău o minge? Sau probabil a călcat greșit după ce a lovit rău mingea…”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și