Închide meniul

Sabin Ilie, atac „cu talpa” la Darius Olaru şi Octavian Popescu: „N-am văzut în viaţa mea aşa ceva!”. Avertisment pentru Coman

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2024, 13:26

Sabin Ilie, atac „cu talpa la Darius Olaru şi Octavian Popescu: „N-am văzut în viaţa mea aşa ceva!. Avertisment pentru Coman

Sabin Ilie, atac "cu talpa" la Darius Olaru şi Octavian Popescu

Sabin Ilie a răbufnit la adresa jucătorilor de la FCSB / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Sabin Ilie a lansat un atac „cu talpa” la Darius Olaru şi Octavian Popescu. Cu două titluri câştigate în tricoul Stelei, fostul atacant a răbufnit la adresa jucătorilor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu l-a dezamăgit pe Sabin Ilie, cel care l-a şi anunţat că nu are de ce să viseze la un transfer în La Liga. Nici căpitanul liderului din Liga 1, Darius Olaru, nu a scăpat de critici.

Sabin Ilie, atac „cu talpa” la Darius Olaru şi Octavian Popescu

Fost jucător al Valenciei, Sabin Ilie l-a avertizat şi pe Florinel Coman. I-a cerut să se remarce şi la naţionala României, nu numai la FCSB.

(În Octavian Popescu mai ai încredere?) Domne, nu sunt oameni la FCSB care să-i spună: ”Băi, băiatule, nu faci bine ce faci!”. De trei ani a rămas un copil. A trăit un sezon din talent, apoi de doi ani nu mai driblează pe nimeni. Îmi zic oameni din Spania care l-au urmărit că n-are nicio șansă să joace acolo. S-au uitat la picioare și le-a fost de ajuns. În fotbalul de azi nu poți face diferența dacă n-ai forță. Și un jucător român, dacă-l atingi puțin cu degetul, cade imediat după un sprint de cinci metri.

Florinel Coman este singurul care se apropie de ceea ce trebuie. Poți încasa pe el vreo opt-nouă milioane de euro în Europa, poate 14-15 milioane prin China sau Arabia Saudită. Dar de ce ai alege campionate unde mergi la sfârșit de carieră, să te aranjezi financiar? Coman prinde însă trei-patru partide bune, apoi scade randamentul sau se accidentează. Nu e obișnuit să țină ștacheta sus pe termen lung. Nu mă interesează cum joacă cu Voluntari. Vreau să-l văd la națională, unde a cam șchiopătat la nivel mare. La fel cu Olaru: n-am văzut în viața mea așa ceva!

Reclamă

Îi spun eu dacă nu-i semnalează nimeni din anturaj: când îl atinge cineva, se tăvălește de șase ori în stânga, de alte șase ori în dreapta, se ține de picior, dar, după o secundă, reintră imediat nevătămat. Vezi așa ceva prin Anglia? Ălora le e și rușine să cadă dacă nu e ceva cu adevărat serios. La noi sunt toți titirez! De-aia îi și pun pe arbitri în situații sensibile„, a declarat Sabin Ilie pentru sportpesurse.ro.

Cu câte 14 goluri, Florinel Coman şi Darius Olaru sunt cei mai buni marcatori ai Ligii 1. „Mbappe” Coman are şi 8 pase decisive.

Octavian Popescu face unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră. Tânărul jucător are 3 goluri şi 3 pase decisive în cele 30 de partide din toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a luat decizia finală în cazul lui Târnovanu

Gigi Becali a luat decizia finală în cazul lui Târnovanu după ce l-a făcut praf pentru cele 4 goluri primite în derby-ul cu Rapid. Becali a spus că Târnovanu va apăra în continuare, deşi a spus că se gândeşte să îl înlocuiască cu Andrei Vlad.

Gigi Becali i-a transmis că trebuie să fie mai concentrat în poartă şi că trebuie să apere în continuare pentru a prinde naţionala pentru EURO 2024.

Ce schimbări? N-ai ce. Târnovanu o să mai aibă și el… păi, dacă e vina mea, nu a lui? Atunci trebuie să mai aibă șanse, că nu e vina lui.

Eu am făcut mândria, iar Dumnezeu a dat pentru mine. Târnovanu trebuie să fie mai concentrat în poartă, dar nu pot să nenorocesc băiatul, are echipa națională și nu fac asta. Cu Tavi Popescu o să vedem„, a spus Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și