Închide meniul
EXCLUSIV

Decizia radicală luată de FCSB în legătură cu Andrea Compagno

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2024, 15:11

Decizia radicală luată de FCSB în legătură cu Andrea Compagno

Decizia radicală luată de FCSB în legătură cu Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci - Profimedia Images

Decizia radicală luată de FCSB în legătură cu Andrea Compagno a fost anunţată chiar de rivalii de la Dinamo. Andrei Nicolescu a purtat discuţii cu conducerea liderului, dar mutarea nu a fost aproape de a se face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare susţine că Gigi Becali scoate din calcul varianta de a-l lăsa pe italianul de 27 de ani cotat la 2.3 de milioane la o altă echipă din Liga 1.

Decizia radicală luată de FCSB în legătură cu Andrea Compagno

Becali preferă să accepte o ofertă de 150.000 de euro din afara ţării. Asta pentru a scăpa de salariul uriaş al jucătorului venit de la FC U Craiova pentru 1.5 milioane de euro.

„Sunt mult prea multe condiţii de îndeplinit şi am înţeles că oricum nu vor să-l lase în România. Am discutat cu ei, dar nu pare nici pentru noi o opţiune, nu am apucat să discutăm detalii”, a spus Andrei Nicolescu, pentru Antena Sport.

Recent, Gigi Becali a declarat că a primit trei oferte pentru Andrea Compagno, una dintre echipele interesate de vârful italian fiind Konyaspor. Patronul de la FCSB a dezvăluit că îl lasă pe italian să îşi aleagă următoarea destinaţie.

Reclamă

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali îl vinde „la reducere” pe Andrea Compagno a fost dezvăluit de Mihai Stoica. Italianul nu a făcut deplasarea cu echipa la Craiova, acolo unde FCSB a câştigat cu 3-0 derby-ul cu Universitatea.

Decizia lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea, iar Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care patronul de la FCSB vrea să „scape” cu orice preţ de italian.

Andrea Compagno a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro. În acest context, Becali a decis să nu îl mai păstreze pe Compagno la FCSB pentru a „scăpa” de un salariu mare.

Reclamă 4 / 0/3

„La Gigi nu e doar suma pe care o încasează dacă pleacă acum Compagno. Mai e şi suma pe care o încasează Compagno de acum încolo. Mai e şi problema dacă va râmâne în continuare sau nu. Îşi face un calcul şi dacă iese la un milion (n.r. – un milion de euro). La un milion, zice să îl dea acum. Clar se vrea altceva, se vrea o altă dinamică în atac„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și