Închide meniul

Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 9:37

Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: E cel mai bun”

Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul

Bănel Nicoliță / AS.ro

Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Fostul jucător al vicecampioanei a vorbit despre șansele echipei antrenate de Elias Charalambous la câștigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a intrat în playoff-ul Ligii 1 cu 32 de puncte, la 5 puncte diferență de Rapid, de pe locul al 2-lea, și la 6 de CFR Cluj, ocupanta locului 3. Vicecampioana României va juca prima etapă a playoff-ului cu Sepsi, duminică, de la ora 21:00.

Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul

Bănel Nicoliță este de părere că Florinel Coman este singurul om care îi poate aduce titlul FCSB-ului. Fostul jucător al echipei lui Gigi Becali a spus că „Mbappe” este cel mai bun jucător din România și că acesta poate contribui decisiv la câștigarea campionatului.

Totuși, Nicoliță a spus că echipa nu stă doar în Florinel, chiar dacă aceasta suferă atunci când numărul 7 din echipa lui Charalambous este blocat de adversari.

„Dacă Florinel Coman va fi sănătos și va juca bine, FCSB va câștiga campionatul. E cel mai bun jucător din România și a demonstrat-o. L-a blocat bine Rapidul pe Coman.

Reclamă

Și asta s-a văzut și în meciul FCSB-ului. Echipa a suferit mult. Nu cred că FCSB stă doar în Coman”, a spus Bănel Nicoliță.

În actualul sezon de Liga 1, Coman a reușit să marcheze 14 goluri și 8 pase decisive. Acesta este golgheterul FCSB, la egalitate cu Darius Olaru.

Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane al lui Florinel Coman la Stuttgart

Ciprian Marica este de părere că Florinel Coman este un jucător matur, care știe cum să gestioneze situațiile grele dintr-o partidă. Totodată, fostul atacant al echipei naționale a menționat că este momentul ca „Mbappe” să o părăsească pe FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Coman e un jucător care pare că s-a maturizat, pare că a înțeles mult mai bine cum să gestioneze situațiile, cum să primească lucrurile. E momentul pentru un transfer. Altfel ajungi după situații grele, după ce ai trecut peste experiența în care lumea nu mai credea în tine. Cred că e momentul lui.

Să vedem dacă va juca Coman la EURO. Acolo îi avem pe Man și Mihăilă, care joacă foarte bine în Italia. În acea zonă nu sunt probleme pentru Edi Iordănescu, are de unde alege.

Coman la Stuttgart? A ajuns la vârsta la care poate să facă pasul și în Bundesliga. Nu e ușor. Germania e un campionat dur, fizic, dar la cum l-am văzut că arată ca atitudine, ca joc și mental, e momentul și ar putea fi oportun pentru el să ajungă acolo”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și