Închide meniul

Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane al lui Florinel Coman la Stuttgart: „E momentul! Poate să facă pasul”

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 8:20

Reclamă
Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane al lui Florinel Coman la Stuttgart: E momentul! Poate să facă pasul”

Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane al lui Florinel Coman la Stuttgart.

Florinel Coman / Profimedia

Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane de euro al lui Florinel Coman la Stuttgart. Fostul internațional a vorbit despre posibilitatea ca „Mbappe de România” să ajungă în Bundesliga, în următoarea perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al echipei naționale are peste 100 de meciuri în Bundesliga, unele dintre acestea jucate chiar în tricoul celor de la VfB Stuttgart, echipă care s-a interesat de serviciile lui Coman.

Ciprian Marica, verdict despre transferul de 5 milioane al lui Florinel Coman la Stuttgart

Ciprian Marica este de părere că Florinel Coman este un jucător matur, care știe cum să gestioneze situațiile grele dintr-o partidă. Totodată, fostul atacant al echipei naționale a menționat că este momentul ca „Mbappe” să o părăsească pe FCSB.

Marica a mai spus că Florinel trebuie urmărit și la EURO 2024, acolo unde se luptă pentru un post în naționala lui Edi Iordănescu cu Valentin Mihăilă și Dennis Man, românii care fac senzație în Serie B, competiție ce se vede LIVE în AntenaPLAY!

„Coman e un jucător care pare că s-a maturizat, pare că a înțeles mult mai bine cum să gestioneze situațiile, cum să primească lucrurile. E momentul pentru un transfer. Altfel ajungi după situații grele, după ce ai trecut peste experiența în care lumea nu mai credea în tine. Cred că e momentul lui.

Reclamă

Să vedem dacă va juca Coman la EURO. Acolo îi avem pe Man și Mihăilă, care joacă foarte bine în Italia. În acea zonă nu sunt probleme pentru Edi Iordănescu, are de unde alege.

Coman la Stuttgart? A ajuns la vârsta la care poate să facă pasul și în Bundesliga. Nu e ușor. Germania e un campionat dur, fizic, dar la cum l-am văzut că arată ca atitudine, ca joc și mental, e momentul și ar putea fi oportun pentru el să ajungă acolo”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

În momentul de față, Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Totuși, dată fiind forma actuală a lui „Mbappe de România” îl poate face pe Gigi Becali să regrete că nu i-a setat o clauză mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

În actualul sezon de Liga 1, Coman a reușit să marcheze 14 goluri și 8 pase decisive. Acesta este golgheterul FCSB, la egalitate cu Darius Olaru.

Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB – Sepsi

O nouă echipă este interesată de jucătorul de la FCSB, iar Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la meciul FCSB – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului. Antrenorul lui Metz şi-a manifestat interesul de a fi prezent pe Arena Naţională.

Boloni îşi doreşte să îl urmărească din tribună pe „Mbappe” Coman şi să vadă dacă merită să îi facă o ofertă la finalul sezonului. Tehnicianul anunţase încă din luna noiembrie că este tentat să îl transfere în Ligue 1 pe atacantul în vârstă de 25 de ani.

„Cel mai bine ar fi să poți să-l cumperi înainte de EURO, că este mai ieftin”, spunea Boloni despre starul lui Gigi Becali de la FCSB. Antrenorul român nu renunţă la ideea de a-l aduce la Metz, iar vestea este una uriaşă pentru Coman, care are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

„Nu l-am văzut pe Florinel Coman jucând, dar acum e posibil să-l văd la FCSB, sau cum ați spus FCBS, împotriva lui Sepsi. Aș vrea să merg duminică la meci, să văd ce curse am către România, din Luxembourg.

Vreau să ajung la meci, am asta în plan și abia atunci aș putea să vă spun mai multe despre Florinel Coman. Nu l-am văzut pe viu, de pe un stadion. Așa, la televizor este cu totul altceva. Eu îmi doresc să ajung la meci”, a declarat Ladislau Boloni la primasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și