Închide meniul

Bănel Nicoliță, un monument de tristețe după ce FCSB a pierdut titlul: ”M-a durut capul până ieri”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2023, 12:20

Bănel Nicoliță, un monument de tristețe după ce FCSB a pierdut titlul: ”M-a durut capul până ieri”

Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani!

Bănel Nicoliță, cu lacrimi în ochi / Antena 1

Bănel Nicoliță a fost extrem de trist după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi s-a impus la Ovidiu, cu 3-2, după ce roș-albaștrii au condus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel susține că apărarea a fost vinovată pentru eșecul de la Ovidiu. Gigi Becali nu a scăpat nici el de furia lui Bănel. Schimbarea lui Tamm cu Cristea a fost decisivă, susține fostul jucător al echipei din Berceni.

Bănel Nicoliță, un monument de tristețe după ce FCSB a pierdut titlul

”Eu sunt foarte trist. M-a durut capul până ieri, sincer. Vorbesc foarte serios, n-am avut chef de nimic, nici să duc fetele la școală. Sunt un om care suferă. La 2-0 cine se mai gândea? La 2-0, echipa a dat dovadă că e puternică și își dorește să câștige acest meci.

Dar la 2-0 să te retragi în minutul 18? O echipă mare joacă, tată! Le dai 10 când îi prinzî în corzi, nu te mai retragi. Mai ales ce greșeală face fundașul central cu ăla mic… faci corner din care iese golul doi. Pentru mine, apărarea a trădat, toată linia.

Normal că a fost greșită schimbarea lui Tamm, eu nu-l scoteam o secundă, chiar dacă avea galben. Gândiți-vă că a luat 4 galbene tot sezonul. Ți-e frică că îl ia pe al doilea? Niciodată, e un jucător profesionist, cu multă experiență și nu făcuse vreo greșeală prin care să primească echipa gol. Nu aveai cum să-l scoți”, a spus Nicoliță, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat încă un titlu cu FCSB

După titlul pierdut în fața Farului, Florinel Coman e convins că a venit momentul să plece de la echipa lui Gigi Becali, acolo unde a ajuns în 2017, pentru suma totală de 3 milioane de euro.

Coman a fost cel mai bun jucător al roș-albaștrilor în play-off-ul Ligii 1. Jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 5 pase decisive.

Asta l-a adus din nou în vizorul unor echipe din străinătate. Rămâne de văzut cine va plăti noua clauză de reziliere de 5 milioane de euro, stabilită de Gigi Becali, atunci când Florinel a semnat noul contract.

Reclamă 4 / 0/3

Coman crede că aceasta ar putea fi ultima lui șansă de a prinde un transfer bun afară. Asta chiar dacă Gigi Becali i-a mărit salariul la 30.000 de euro, cel mai mare de la FCSB.

Recomandări
  • Bănel Nicoliță, un monument de tristețe după ce FCSB a pierdut titlul
  • Farul – FCSB 3-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și