Închide meniul

Bănel Nicoliţă vrea să fie antrenor la FCSB: „Nu mă las până nu ajung acolo!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 10:21 / Actualizat: 18 martie 2023, 15:55

Bănel Nicoliţă vrea să fie antrenor la FCSB: „Nu mă las până nu ajung acolo!

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Bănel Nicoliţă (38 de ani) a dezvăluit faptul că vrea să fie antrenor la FCSB. Fostul jucător al roş-albaştrilor susţine că are o relaţie foarte bună cu patronul echipei, Gigi Becali, şi astfel susţine că ar putea colabora bine din nou cu el. De asemenea, Nicoliţă a mai declarat că pentru el, trupa din Liga 1 reprezintă adevărata Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după demisia lui Leo Strizu. Oficialii roş-albaştrilor nu se grăbesc să-i găsească un înlocuitor acestuia, Mihai Pintilii fiind cel care se va ocupa de echipă în continuare.

Bănel Nicoliţă vrea să fie antrenor la FCSB

Bănel Nicoliţă a declarat că visul său este de a antrena FCSB într-o zi. Deşi în prezent nu are licenţa care să-i permită acest fapt, fostul jucător din Ghencea dă asigurări că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a ajunge pe banca formaţiei la care s-a afirmat, ca jucător.

De asemenea, Bănel Nicoliţă a vorbit şi despre disputa dintre FCSB şi CSA Steaua, şi susţine că formaţia lui Gigi Becli este adevărata Steaua.

La FCSB, asta e nebunia mea și nu mă las până n-o să ajung acolo. Cu Gigi sunt în relații foarte bune, merg la fiecare meci. Nu intru în niciun conflict cu CSA pentru că nu am treabă, doar mi-am spus punctul de vedere. Eu am jucat la Steaua, acolo am scris istorie. Dacă alții au ceva de spus, e treaba lor și să-și asume. Eu mi-am asumat ce-am spus și o să-mi asum tot timpul.

Reclamă

Pentru mine FCSB este Steaua! Când eu jucam acolo, oamenii strigau Steaua! Nu știu cine are dreptate, singurul lucru pe care mi-l doresc este să se înțeleagă. Revenind, mi-aș dori din toată inima să ajung antrenor la FCSB, dar o să o iau pas cu pas, n-o să mai fac greșelile pe care le-am făcut în trecut”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru gsp.ro.

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu! Anunțul făcut de Mihai Stoica

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu! Situația continuă să fie incertă în tabăra roș-albaștrilor. Strizu a demisionat recent de la clubul patronat de Gigi Becali, din funcția de antrenor principal. FRF o obligă pe vicecampioana României să aducă un tehnician cu licență PRO. Altfel, FCSB va fi din nou amendată. Delegatul Mihai Pintilii este cel care pregătește echipa în prezent, însă nu are voie să dea indicații de pe margine, deoarece nu deține licența necesară.

Mihai Stoica a dezvăluit că instalarea unui nou „principal” pe banca FCSB-ului nu reprezintă o prioritate, la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

„E foarte complicat să vă spun (n.r. – dacă FCSB va avea antrenor în următoarea perioadă). Noi antrenor avem acum. Dacă lumea nu înțelege că, de când a venit Pintilii, cu staff-ul pe care îl conduce, cu Thomas Neubert, Filip, Ovidiu Petre și Marius Popa.

Cine nu vede că echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani înseamnă că nu înțelege rolul lui. Noi suntem antrenați de Mihai Pintilii și echipa joacă.

Pintilii o să aibă dreptul. O să plătim exact cum plătesc cei de la Reims în Franța. La fiecare meci, amendă pentru că nu au antrenor cu licență.

În Franța, există un antrenor, William Still, care nu are licență și care de șase luni e neînvins. Pentru că e bun. Așa e situația și la noi”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unui live, pe TikTok.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și