Închide meniul

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „O să plătim amendă la fiecare meci, ca să antreneze Mihai Pintilii!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 16:44

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu! Anunțul făcut de Mihai Stoica: „O să plătim amendă la fiecare meci, ca să antreneze Mihai Pintilii!

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre perioada dificilă prin care a trecut

Mihai Pintilii / Hepta

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu! Situația continuă să fie incertă în tabăra roș-albaștrilor. Strizu a demisionat recent de la clubul patronat de Gigi Becali, din funcția de antrenor principal. FRF o obligă pe vicecampioana României să aducă un tehnician cu licență PRO. Altfel, FCSB va fi din nou amendată. Delegatul Mihai Pintilii este cel care pregătește echipa în prezent, însă nu are voie să dea indicații de pe margine, deoarece nu deține licența necesară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă fanii FCSB-ului se așteptau ca Gigi Becali să caute intens un urmaș pentru Leo Strizu, care să îndeplinească rolul de antrenor în acte, se pare că latifundiarul din Pipera are alte planuri.

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu! Anunțul făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica a dezvăluit că instalarea unui nou „principal” pe banca FCSB-ului nu reprezintă o prioritate, la ora actuală.

Managerul general al clubului din Berceni a precizat că roș-albaștrii sunt dispuși să încaseze amendă la fiecare meci din partea FRF, pentru ca Pintilii să conducă în continuare echipa.

Astfel, FCSB ar urma exemplul celor de la Reims. Nici echipa franceză nu are antrenor cu licență PRO și preferă să fie taxată de Federație în loc să caute un tehnician cu acte în regulă.

Reclamă

„E foarte complicat să vă spun (n.r. – dacă FCSB va avea antrenor în următoarea perioadă). Noi antrenor avem acum. Dacă lumea nu înțelege că, de când a venit Pintilii, cu staff-ul pe care îl conduce, cu Thomas Neubert, Filip, Ovidiu Petre și Marius Popa.

Cine nu vede că echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani înseamnă că nu înțelege rolul lui. Noi suntem antrenați de Mihai Pintilii și echipa joacă.

Mihai Stoica, anunț categoric despre postul de antrenor de la FCSB: „O să plătim exact cum plătesc cei de la Reims

Pintilii o să aibă dreptul. O să plătim exact cum plătesc cei de la Reims în Franța. La fiecare meci, amendă pentru că nu au antrenor cu licență.

Reclamă 4 / 0/3

În Franța, există un antrenor, William Still, care nu are licență și care de șase luni e neînvins. Pentru că e bun. Așa e situația și la noi”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unui live, pe TikTok.

Mihai Pintilii a primit 4 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FRF pentru că a dat indicații de pe banca tehnică. În plus, delegatul FCSB-ului a fost sancționat și cu 6.800 de lei.

Will Still o antrenează pe Reims din octombrie 2022, deși nici el nu are licență PRO. Chiar și fără documentele necesare, tehnicianul de 30 de ani este neînvins în Ligue 1, de 6 luni.

Pentru fiecare meci la care stă pe banca lui Reims, clubul său este amendat de Federația Franceză de Fotbal cu 25.000 de euro. Totuși, spre deosebire de Liga 1, antrenorilor din Hexagon nu le este interzis să dea indicații sau să acorde declarații, și nici nu există riscul suspendării.

Ce sfat i-a dat Leo Strizu lui Mihai Pintilii, atunci când a plecat de la FCSB

S-a aflat ce sfat i-a dat Leo Strizu lui Mihai Pintilii, atunci când a plecat de la FCSB. Fostul tehnician a dezvăluit că a vorbit cu cel care se ocupă de pregătirea jucătorilor roş-albaştri, atunci când şi-a dat demisia, şi i-a transmis să aibă mai mult curaj.

Leo Strizu a demisionat din funcţia de antrenor principal la FCSB, după victoria cu Petrolul, din urmă cu câteva runde. Acesta a dezvăluit că cel care l-a determinat să ia această decizie a fost Mihai Stoica.

Leo Strizu a vorbit despre Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB. Acesta a dezvăluit că nu-l cunoştea pe „Pinti” atunci când a fost adus pe banca roş-albaştrilor, însă ulterior s-a convins de caracterul său extraordinar.

Reclamă

Totodată, Strizu l-a sfătuit pe Pintilii să aibă mai mult tupeu de afirmare, deoarece are calităţile necesare pentru a deveni un antrenor bun.

Pe Pintilii nu-l cunosc de mult timp, am avut ocazia să ne cunoaștem acum mai bine. Este un caracter foarte bun, poate o să devină și un antrenor foarte bun. Un singur lucru i-am zis: nu mai lăsa capul jos și ia-ți un pic de curaj, să ai tupeu. Dacă mă ascultă, foarte bine. Dacă nu, foarte bine”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și