Închide meniul

Basarab Panduru a anunţat atacantul cu care Gigi Becali ar avea garantat titlul cu FCSB, în Liga 1: „Ar da 50 de goluri”

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2023, 12:35

Reclamă
Basarab Panduru a anunţat atacantul cu care Gigi Becali ar avea garantat titlul cu FCSB, în Liga 1: „Ar da 50 de goluri

Basarab Panduru a anunţat atacantul cu care Gigi Becali ar avea garantat titlul cu FCSB, în Liga 1

Basarab Panduru, în timpul unei emisiuni - Captură Orangesport

Basarab Panduru a anunţat atacantul cu care Gigi Becali ar avea garantat titlul cu FCSB, după o pauză de nouă ani. Finanţatorul roş-albaştrilor a susţinut în mai multe rânduri că îi caută un înlocuitor lui Andrea Compagno, jucător căzut în dizgraţia patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru susţine că Andreas Cornelius, atacantul de la Copenhaga, este potrivit pentru ce are nevoie Becali la FCSB. Fostul mare mijlocaş crede că un milion de euro pentru danezi şi un salariu de 300.000 de euro l-ar aduce pe jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro la FCSB.

Basarab Panduru a anunţat atacantul cu care Gigi Becali ar avea garantat titlul cu FCSB

”Pe Cornelius cât crezi că îl plăteşte (n.r. Copenhaga)? Cu minimum un milion. Nu avem nici cu ăştia cum să ne comparăm. Dacă ar fi 300.000 de euro (n.r. salariul anual), l-ar lua FCSB-ul mâine.

L-ai aduce pe Cornelius, ar da 50 de goluri în România. Cred că şi acum ar putea să se ducă la Cornelius, că dacă nu joacă acolo, poate vine, îl păcălesc pe Cornelius”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Atacantul de 30 de ani şi 1,93 metri are contract cu Copenhaga până în 2027 şi a mai trecut în carieră pe la Cardiff, Atalanta, Bordeaux, Parma sau Trabzonspor. În acest sezon, el nu a adunat decât 14 meciuri în toate competiţiile, trecându-şi în cont doar un assist.

Reclamă

43 de goluri a marcat în total Cornelius în prima ligă daneză, la care se adaugă 16 reuşite în Serie A şi alte 16 goluri în Superliga turcă.

Mihai Stoica, anunț savuros despre transferurile iernii la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunț savuros despre transferurile iernii la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al liderului Ligii 1 a vorbit despre mutările pregătite de roş-albaştri şi a făcut un anunţ vehement.

Chiar dacă au apărut zvonuri că Gigi Becali l-ar vrea şi pe Vladislav Blănuţă de la FCU Craiova, MM asigură că nu se pune problema de aşa ceva. Niciun jucător din Liga 1 nu mai este aşteptat, în această perioadă de mercato, la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Baba Alhassan (23 de ani) şi Luis Phelipe (23 de ani) au semnat deja cu echipa lui Becali şi vor fi prezentaţi la începutul lunii ianuarie. A fost înaintată o ofertă şi pentru fundaşul ghanez Nana Antwi de la Urartu. Negocierile sunt avansate.

„Am cam închis cu transferurile. În vară este altă perioadă. Am fost ca oamenii gospodari. Iarna am făcut car şi s-a cam ansamblat carul. Chiar, căruţele aveau roată de rezervă? Nu prea ţin minte.

Dacă se ceartă Haaland cu Guardiola şi zice că e stelist de mic, e clar că îl luăm, dar nu cred că se va întâmpla asta„, a declarat Mihai Stoica.

Phelipe şi Alhassan, la FCSB

În conturile lui Hermannstadt vor intra 600.000 de euro pentru Baba Alhassan. Sibienii vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer. Alhassan va fi titular la mijlocul terenului, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut.

Pentru transferul brazilianului Phelipe, latifundiarul din Pipera a plătit suma de 200.000 de euro. De asemenea, cei de la Poli Iași și-au păstrat și 20 de procente dintr-un eventual viitor transfer.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și