Închide meniul

„Dacă Haaland se ceartă cu Guardiola și zice că e stelist de mic” Mihai Stoica, anunț savuros despre transferurile iernii la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2023, 8:37

Reclamă
„Dacă Haaland se ceartă cu Guardiola și zice că e stelist de mic Mihai Stoica, anunț savuros despre transferurile iernii la FCSB

FCSB, ofertă de un milion de euro pentru un jucător din Liga 1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunț savuros despre transferurile iernii la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al liderului Ligii 1 a vorbit despre mutările pregătite de roş-albaştri şi a făcut un anunţ vehement.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au apărut zvonuri că Gigi Becali l-ar vrea şi pe Vladislav Blănuţă de la FCU Craiova, MM asigură că nu se pune problema de aşa ceva. Niciun jucător din Liga 1 nu mai este aşteptat, în această perioadă de mercato, la FCSB.

Mihai Stoica, anunț savuros despre transferurile iernii la FCSB

Baba Alhassan (23 de ani) şi Luis Phelipe (23 de ani) au semnat deja cu echipa lui Becali şi vor fi prezentaţi la începutul lunii ianuarie. A fost înaintată o ofertă şi pentru fundaşul ghanez Nana Antwi de la Urartu. Negocierile sunt avansate.

Mihai Stoica asigură că, dacă va fi adus şi Antwi, nu vor mai fi purtate discuţii cu alţi jucători. Marius Ştefănescu nu mai este sub „radarul” lui Gigi Becali.

Am cam închis cu transferurile. În vară este altă perioadă. Am fost ca oamenii gospodari. Iarna am făcut car şi s-a cam ansamblat carul. Chiar, căruţele aveau roată de rezervă? Nu prea ţin minte.

Reclamă

Dacă se ceartă Haaland cu Guardiola şi zice că e stelist de mic, e clar că îl luăm, dar nu cred că se va întâmpla asta„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Elias Charalambous, semnal de alarmă după primele două transferuri făcute de Gigi Becali

Prezent la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt, Charalambous a recunoscut că abia aşteaptă să îi aibă în lot pe Baba Alhassan şi Luis Phelipe. Totuşi, i-a avertizat că vor avea mult de muncă pentru a fi titulari la FCSB.

O să îl avem în echipă (n.r. pe Baba Alhassan), trebuie să vină și să ne arate ce am văzut până acum la el. Trebuie să lupte pentru locul lui așa cum fac și ceilalți jucători din echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Este un jucător care știe fotbal, este foarte puternic și acoperă foarte bine mijlocul datorită vitezei sale. Cred că ne trebuie acest tip de jucător și cred că ne va ajuta.

Pe Phelipe l-am văzut, este diferit de Alhassan. Este tehnic și poate juca în toate pozițiile din față. Va veni aici și va trebui să se lupte pentru locul său”, a declarat Elias Charalambous.

În conturile lui Hermannstadt vor intra 600.000 de euro pentru Baba Alhassan. Sibienii vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer. Alhassan va fi titular la mijlocul terenului, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut.

Pentru transferul brazilianului Phelipe, latifundiarul din Pipera a plătit suma de 200.000 de euro. De asemenea, cei de la Poli Iași și-au păstrat și 20 de procente dintr-un eventual viitor transfer.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și