Închide meniul

Basarab Panduru a anunțat meciul care ar putea schimba antrenorul Rapidului: „Dacă nu câştigă, cred că Dan Șucu cedează şi-l dă afară!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 18:50

Reclamă
Basarab Panduru a anunțat meciul care ar putea schimba antrenorul Rapidului: Dacă nu câştigă, cred că Dan Șucu cedează şi-l dă afară!”

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi / Facebook FC Rapid 1923

Basarab Panduru a anunțat meciul care ar putea schimba antrenorul Rapidului! Postul lui Adrian Mutu se clatină, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de Rapid, în ultima perioadă. Suporterii giuleșteni i-au cerut demisia „Briliantului”, la ultimul meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a înregistrat două egaluri și două înfrângeri în primele patru etape din play-off-ul Ligii 1. În prezent, formația giuleșteană se află pe locul 5 din play-off, cu 28 de puncte obținute.

Basarab Panduru a anunțat meciul care ar putea schimba antrenorul Rapidului

Basarab Panduru susține că următorul meci, cel cu FCSB, este decisiv pentru Adrian Mutu. Acesta consideră că, în cazul în care Rapid va fi învinsă, „Briliantul” va fi demis.

„Eu cred că Dan Şucu cedează şi-l dă afară pe Mutu. După meciul cu FCSB, dacă nu câştigă, cred că cedează şi-l dă afară. Cred că cedează dacă pierde meciul cu FCSB.

Eu zic că nu ar face bine. Trebuia să vorbim altfel, nu că-l dăm afară şi ne uităm doar la ultimele meciuri. Dacă ne uităm la ultimele şase meciuri, patru înfrângeri, două remize zici că e o situaţie complicată. După 30 de etape am văzut Rapid în play-off, iar Rapid nu are echipă mai mult de locurile cinci, şase. Nu e mai bună decât Craiova, FCSB, CFR, nici decât Farul. Locul cinci e maximum.

Reclamă

Nu cred că ai putea să-i ceri mai mult. E o bilă albă pentru Mutu intrarea în play-off, dar meciul cu CFR ţi-a plăcut. Poate fi o supărare după ultimele şase meciuri, iar Mutu în primul rând e cel mai supărat. Dacă nu eşti sprijinit de conducere, suporteri, nu ai cum să reuşeşti. Şansele să nu reuşeşti sunt foarte mari acum.

Rapid a adus doar rezerve! Ştefan, Măţan e în America, Iacob, mulţi jucători. Nici pe Papeau nu ştii de unde să-l iei. Kait, Emmers, Dugandzic joacă, dar Papeau nu poate juca titular acum. Costache joacă puţin, Sefer nu are un sfârşit de sezon bun. Nu trebuie să aduci rezerve, îţi trebuie titulari”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Partida Rapid – FCSB este programată duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Șucu, susținere totală pe Adrian Mutu

Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, spune că, în momentul de față, nu se pune problema ca Adrian Mutu să fie demis de la echipa pe care o finanțează.

„Nici nu se pune problema de așa ceva (n.r. să fie demiși Adrian Mutu și Daniel Niculae), ei au sprijinul nostru total. Mutu e un antrenor foarte bun, care trebuie ajutat, nu încurcat. Iar Daniel Niculae este un președinte total dedicat clubului, extrem de competent și foarte cinstit. Astfel de oameni, competenți și cinstiți, trebuie să-i ții lângă tine, nu să-i îndepărtezi.

Și acum, toți jucătorii sunt sub evaluare. Noi deja pregătim campania de transferuri din vară. Și e foarte clar, cine nu va convinge va trebui să lase locul altuia”, a declarat Dan Șucu, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și