Închide meniul

Basarab Panduru, contrariat de schimbările lui Gică Hagi de la FCSB – Farul 2-1: „Nu ştiu dacă s-a grăbit!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 8:25

Reclamă
Basarab Panduru, contrariat de schimbările lui Gică Hagi de la FCSB – Farul 2-1: Nu ştiu dacă s-a grăbit!”

Universitatea Craiova - Farul 1-1

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Basarab Panduru s-a declarat contrariat de schimbările lui Gică Hagi de la FCSB – Farul 2-1, partidă care a contat pentru etapa a patra din play-off-ul Ligii 1. În prezent, Farul se află pe primul loc din Liga 1, cu 39 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauza meciului de pe „Arena Națională”, Gică Hagi i-a înlocuit pe Grameni, Nedelcu şi Louis Munteanu cu Casap, Tudor Băluţă şi Enes Sali.

Basarab Panduru, contrariat de schimbările lui Gică Hagi de la FCSB – Farul 2-1

Fostul fotbalist al Stelei susține că a fost „băgat în ceață” de schimbările lui Gică Hagi de la pauza meciului, considerând că aceste mutări au fost făcute prea devreme.

„Nu ştiu dacă s-a grăbit sau nu. Rişti foarte mult, la un moment dat Popescu nu mai poate, Alibec la fel. Când adversarul e deja mai bun ca tine şi tu rişti sa joci în inferioritate…

Poate că Nedelcu trebuia schimbat, că avea şi galben, dar Munteanu şi Grameni, ca să intre Sali şi Casap parcă pare că este puţin cam devreme şi hai să vedem echipa din ultimele 30 de minute.

Reclamă

Bineînţeles că ştie Hagi mai bine ca noi, dar Popescu face toată banda stângă, la un moment dat era singur, poate că era mai indicat Kiki în partea stângă, Popescu în partea dreapta”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Pentru FCSB, au marcat Compagno și Coman, în timp ce unica reușită a „marinarilor” a fost semnată de Sali.

Gică Hagi, nervos după FCSB – Farul 2-1

Antrenorul „marinarilor” a avut o reacție nervoasă la finalul meciului cu FCSB, deaorece se aștepta la o altă evoluție din partea elevilor săi, care nu au reușit să obțină niciun punct de pe „Arena Națională”.

Reclamă 4 / 0/3

.„Nu am fost noi în această seară, cu toate că am avut ocazii, dar prea ușor am pierdut mingea. N-am știut să facem nici contraatacul, nici atacul pozițional. Calitate foarte puțină în jumătatea adversă. Construcția a fost destul de previzibilă și grea.

Trebuie să știi să construiești, să știi unde să te duci, să ai atacanți care să facă diferența. Eu nu sunt mulțumit de cum a arătat echipa. Ofensiv nu am fost noi. S-a greșit în atac, s-a jucat individual, nu s-au făcut combinații.

Când pierzi e clar că ești supărat. Sunt situații și situații. Fotbalul e făcut din momente. L-am certat pe Borza și pe toți ceilalți, am fost nemulțumit de jocul nostru, cu toate că în prima repriză am avut niște ocazii, dar atacanții au pierdut mingile, ei ar fi trebuit să facă diferența”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului cu FCSB.

Denis Alibec, dezamăgit după FCSB – Farul 2-1

„A fost un meci prost făcut de noi, cred că FCSB a meritat victoria. Puteam reveni în partea a doua a meciului, chiar dacă am primit gol foarte repede. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe și speram ca în meciul următor să luăm 3 puncte.

Nu ne-am impus jocul, s-a văzut lucrul acesta, iar ei ne-au surprins și au marcat 2 goluri. Nu am intrat cu presiune astăzi, am intrat să-mi ajut echipa și să încercăm să câștigăm, dar din păcate n-am reușit asta. Deocamdată suntem pe primul loc, cel mai important e meciul cu CFR acum, iar dacă vom reuși să câștigăm, vom rămâne tot pe primul loc, sperăm să ieșim campioni”, a spus și Denis Alibec, atacantul Farului.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 16:43 SUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda LIVE VIDEO (17:20) în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu Vezi toate știrile
Citește și