Închide meniul

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după meciul cu Petrolul: „Trage un şut şi probabil a făcut entorsă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 martie 2024, 8:09

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după meciul cu Petrolul: „Trage un şut şi probabil a făcut entorsă

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Jucătorii de la FCSB, înaintea meciului cu Petrolul - Hepta

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după meciul cu Petrolul. Baba Alhassan nu a scăpat de criticile fostului internaţional, după evoluţia din prima repriză a duelului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alhassan s-a făcut de râs în prelungirile primei reprize, atunci când a trimis în bară din numai câţiva metri. La pauză, jucătorul venit de la Hermannstadt a fost înlocuit cu Mihai Lixandru, noul favorit al lui Gigi Becali.

Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la FCSB, după meciul cu Petrolul

”Baba trebuia schimbat la pauză. Nu ai cum să tragi şutul ăla. Trage la un moment dat un şut de la 16 metri şi probabil a făcut entorsă. Trebuia schimbat. Miculescu trebuia schimbat şi el. Aici nu e ca la alte echipe. Aici te pui cum te vede Gigi.

Tavi nu ştiu dacă da, mai degrabă nu trebuia schimbat la pauză. Nu a făcut mare lucru, dar nici să fie schimbat. La Miculescu, zi-mi ceva făcut de Miculescu. A făcut ceva? Noi când analizăm trebuie să ne punem şi unde suntem”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0

Baba Alhassan nu a scăpat nici de furia patronului Gigi Becali. Latifundiarul a luat decizia de a-l scoate din primul 11 pe Alhassan. În locul său, titular va deveni Mihai Lixandru.

Reclamă

„(N.r. Despre schimbările lui Octavian Popescu, Baba Alhassan) Pe mine mă interesează să marchezi. Mi-am dat seama că…am vorbit cu MM, am zis că e un meci mai uşor, să vedem cine e mai bun să joace lângă Şut.

Fac ca ei, fac de multe ori. În cele mai multe cazuri, fac ca ei. Dacă îmi convin. Dar dacă eu sunt convins de ceva, şi acum sunt convins, că Lixandru e de jucat cu el de la început, vom juca.

Joacă repede, nu trebuie să dea gol, dă gol atacantul. Îmi place mai mult, ei zic că nu, zic că Baba e mai bun decât Tavi.”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Baba Alhassan a venit la FCSB în această iarnă la FCSB de la Hermannstadt şi şi-a trecut în cont trei assist-uri, în cele opt meciuri disputate în tricoul liderului. De partea cealaltă, Mihai Lixandru a prins 23 de meciuri în Liga 1 şi a oferit un assist.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și