Închide meniul

Basarab Panduru a făcut praf un jucător după FCSB – FC Voluntari 0-0: „Era confuz cu jocul”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 9:02

Basarab Panduru a făcut praf un jucător după FCSB – FC Voluntari 0-0: Era confuz cu jocul”

Basarab Panduru a făcut praf un jucător după FCSB - FC Voluntari 0-0

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a făcut praf un jucător după FCSB – FC Voluntari 0-0. Fostul internațional a criticat dur un fotbalist din lotul vicecampioanei pregătite de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de pe Arena Națională s-a încheiat, în mod surprinzător, la egalitate. Chiar dacă „roș-albaștrii” au avut mai multe ocazii în finalul partidei, aceștia nu au reușit să modifice tabela și au făcut un pas greșit în lupta pentru titlu.

Basarab Panduru a făcut praf un jucător după FCSB – FC Voluntari 0-0. Ce a spus despre evoluția lui Alexandru Băluță

Jucătorul vizat de către Basarab Panduru a fost Alexandru Băluță, care a fost transferat în această vară de către formația patronată de Gigi Becali. Fostul internațional este de părere că jucătorul din lotul lui Elias Charalambous a avut o prestație slabă în partida care a contat pentru etapa cu numărul 13 a Ligii 1.

Băluță a avut cea mai mare ocazie a meciului în prelungirile partidei, atunci când balonul trimis de el a lovit bara. Legat de faza respectivă, Basarab Panduru a dezvăluit faptul că se aștepta ca jucătorul vicecampioanei să nu înscrie.

„În repriza a doua au fost ceva ocazii, cea mai mare fiind bara lui Băluță din minutul 90+5. Mă așteptam să nu marcheze, era un jucător care din momentul în care a intrat până în acea clipă ziceai că nu știe ce trebuie să joace.

Reclamă

Era confuz cu jocul, nu avea niciun fel de încredere, nicio pasă bună, niciun dribling, nimic! Totul greșit. În partea dreaptă l-ai avut pe Rotariu în prima repriză, apoi a intrat Băluță, care a trecut și vârf pe final.

Jucătorii n-au înțeles nimic, nimeni n-a înțeles nimic din meciul ăsta”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Dorin Rotariu, prima reacţie după ce a debutat la FCSB. Ce a spus despre fanii lui Dinamo

„În primul rând trebuia să câştigăm. Am avut ocazii mari, nu a vrut să intre. Sunt meciuri în care nu poţi să dai gol. A fost bine, am vrut să fac mai multe să ajut echipa să câştige. Eu m-am pregătit, mi-am făcut antrenamentele sută la sută. De asta am venit, vreau să joc şi să îmi fac datoria. Am fost şi eu surprins să joc după o săptămână şi jumătate de antrenamente. Indiferent cât joc, eu o să îmi fac datoria cum pot. Nu ştiu cum să răspund.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu dacă este examen pentru că eu am experienţă şi fiecare meci este un examen. Nu am vrut să aştept prea mult, pentru că am fost prea mult liber de contract. Nu am vrut să exagerez şi să pierd mai multe. Am vrut să vin la un club cu tradiţie şi să lupt la titlu. Nu de bine (n.r. – mesaje de la dinamovişti). Mă bucur că fanii de la FCSB m-au primit bine. Depinde şi de evoluţiile mele, sper că pot să revin cât mai repede la naţională”, a spus Dorin Rotariu , potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și