Închide meniul

FCSB – FC Voluntari 0-0. Surpriză uriaşă pe Arena Naţională. Băluţă a trimis în bară în prelungiri. Pas greşit în lupta la titlu

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 22:50

Reclamă
FCSB – FC Voluntari 0-0. Surpriză uriaşă pe Arena Naţională. Băluţă a trimis în bară în prelungiri. Pas greşit în lupta la titlu

Darius Dumitru Olaru și Ljuban Crepulja în meciul de fotbal dintre FCSB și FC VOLUNTARI, contând pentru SUPERLIGA SUPERBET, desfășurat pe Stadionul Arena Națională din București, duminică 22 octombrie 2023. © FOTO: Gică FLUȘTER/SPORT PICTURES

FCSB – FC Voluntari 0-0. Surpriză uriaşă pe Arena Naţională. Echipa lui Elias Charalambous nu a reuşit să învingă pe FC Voluntari, deşi era mare favorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat mai multe ocazii de gol. Andrea Compagno, Miculescu şi Băluţă au fost jucătorii care au ratat cele mai mari ocazii.

Compagno a ratat în minutul 11, apoi Armaş a scos la capul lui Compagno, în minutul 35, acelaşi Armaş a respins la şutul lui Octavian Popescu, 20 de minute mai târziu.

Raţă a ratat pentru oaspeţi în minutul 80, apoi Jesus Fernandez a scos şutul lui Miculescu, în minutul 82, iar Băluţă a trimis în bară, în minutul 90+5. S-a terminat 0-0, FCSB are 30 de puncte şi e lider, în timp ce FC Voluntari e oe 12, cu 13 puncte.

La FCSB a debutat Dorin Rotariu, care a fost schimbat la pauză. Acesta este primul meci în care FCSB nu marchează în acest sezon.

Reclamă

FCSB are două meciuri consecutive pe teren propriu fără victorie – egaluri cu ”U” Cluj şi Volutari.

FC Voluntari a ajuns la nouă etape consecutive fără victorie, patru egaluri şi cinci înfrângeri. Ultimele trei meciuri ale ilfovenilor s-au încheiat cu 0-0.

FCSB – FC Voluntari 0-0

Min. 90+6: FINAL DE MECI! FCSB nu a reuşit să câştige partida cu Voluntari, iar CFR Cluj se poate apropia la un punct după această etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90+5: BARĂ FCSB! Băluţă a trimis în bară din interiorul careului!

Min. 89: O nouă ocazie pentru FCSB! Miculescu a fost blocat de Fernandez!

Min. 82: Ocazie mare pentru FCSB! Miculescu a fost lansat, dar şutul său a fost respins de Fernandez.

Min. 80: Ocazie Voluntari! Vadim Raţă a tras puţin pe lângă poartă.

Min. 75: Ultima schimbare la FCSB! A ieşit Radunovic, a intrat Ganea.

Min. 72: Ocazia mare pentru FCSB! David Miculescu a tras de la marginea careului, dar Fernandez a reuşit să respingă.

Min. 64: Schimbare la FCSB! A ieşit Compagno, a intrat Miculescu!

Reclamă

Min. 60: Ocazie FCSB! Contraatac al roş-albaştrilor, dar Octavian Popescu este blocat din nou de apărarea de la Voluntari.

Min. 55: Ocazie pentru FCSB! Tavi Popescu ajunge în situație bună de a marca, însă șutul său este respins de apărarea celor de la Voluntari.

Min. 49: Cartonaş galben pentru Ovidiu Popescu.

Min. 46: A început a doua repriză! Două schimbări la FCSB! Au ieşit Rotariu şi Lixandru, au intrat Băluţă şi Ovidiu Popescu.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională!

Min. 39: Schimbare la FCSB! A ieşit Coman, a intrat Octavian Popescu.

Min. 35: Ocazia mare pentru FCSB! Lovitura de cap a lui Compagno este respinsă în corner de Igor Armaş. Presiune uriaşă la poarta celor de la Voluntari.

Min. 32: Ocazie FCSB! Darius Olaru a centrat de pe partea stângă, dar lovitura de cap a atacantului italian s-a oprit în plasa laterală.

Min. 18: Ocazie FCSB! Andrea Compagno a scăpat din marcaj şi a şutat la colţul scurt, mingea a fost respinsă de Fernandez.

Min. 13: O nouă şansă pentru ilfoveni. Crepulja a şutat în forţă, din interiorul careului, dar mingea s-a dus peste transversală.

Min. 7: Ocazie pentru FC Voluntari. Carnat a centrat din flancul stâng şi putea să îl surprindă pe portarul FCSB-ului. Mingea a lovit stâlpul din stânga porţii lui Târnovanu!

Min. 1: A început meciul de pe Arena Naţională!

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – D. Rotariu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Ov. Popescu, Cr. Ganea, Al. Băluță, Djokovic
Antrenor: Elias Charalambous

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Paz, Armaș – R. Boboc, V. Rața, Crepulja, D. Andrei, Carnat – Nemec, Dumiter
Rezerve: Oct. Vâlceanu, Andres, Voican, Droppa, R. Popescu, D. Florea, Bozickovic, A. Niță, Cocian
Antrenor: Ilie Poenaru

În ultimul meci disputat pe Arena Naţională, FCSB a încheiat la egalitate meciul cu U Cluj, scor 2-2.

De altfel, ultimele două meciuri disputate de FCSB şi FC Voluntari pe cel mai mare stadion al ţării s-au încheiat la egalitate. Sezonul trecut, în etapa a 10-a, meciul s-a încheiat 1-1, în timp ce meciul din mai 2022, cu FC Voluntari gazdă, FCSB a pierdut orice şansă la titlu, după ce meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

FCSB este lider în Liga 1, cu 29 de puncte după primele 12 etape, în timp ce FC Voluntari se află pe locul 13, cu 12 puncte.

În meciul cu FC Voluntari poate debuta şi Dorin Rotaru, noul jucător al celor de la FCSB.

Elias Charalambous l-a lăudat pe Dorin Rotariu, înainte de FCSB – FC Voluntari. Atacantul ar fi într-o formă bună

Tehnicianul celor de la FCSB s-a declarat surprins de noul atacant al vicecampioanei. Elias Charalambous a menționat faptul că Dorin Rotariu este într-o formă foarte bună, chiar dacă nu a mai jucat niciun meci din luna mai a acestui an.

„Să fiu sincer, sunt foarte surprins de Rotariu. Nu îl cunoșteam personal, doar am urmărit niște meciuri înainte de transfer. A venit într-o formă foarte bună, având în vedere că nu a jucat de foarte mult. Atitudinea lui este foarte bună, s-a antrenat foarte bine, suntem fericiți să avem un astfel de jucător în lot, a fost un transfer foarte bun”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și