Închide meniul

Basarab Panduru a izbucnit în hohote de râs când l-a văzut pe Dan Şucu mâncând parizer: „Cred că nici la câine nu îl dă”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 9:46

Reclamă
Basarab Panduru a izbucnit în hohote de râs când l-a văzut pe Dan Şucu mâncând parizer: „Cred că nici la câine nu îl dă

Basarab Panduru a izbucnit în hohote de râs când l-a văzut pe Dan Şucu mâncând parizer

Basarab Panduru şi Dan Şucu / colaj orangesport.ro, gsp.ro

Basarab Panduru a izbucnit în hohote de râs când l-a văzut pe Dan Şucu mâncând parizer. Analistul nu crede că patronul Rapidului ar mânca în mod obişnuit parizer, aşa cum a susţinut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panduru crede că Dan Şucu ar avea un plan bine pus la punct. El consideră că Şucu ar dori să ajungă mai mult decât primar.

Basarab Panduru a izbucnit în hohote de râs când l-a văzut pe Dan Şucu mâncând parizer: „Cred că nici la câine nu îl dă”

”Dacă e reclamă? Poate să îl ducă mintea!”, a spus Panduru la orangesport.ro.

”Nu mă miră asta cu parizerul, că au mâncat etc. În rest venea la pachet, ne oprim, suntem acolo. Nu ştim dacă nu a făcut, că poate sa îl ducă mintea, să cumpere ceva, să facă parizer cu cineva şi să făcă reclamă. E om de afaceri. Găseşte unul… (n.r. te-ai băga într-o afacere?) Da, normal. Ar merge! (n.r. râde)

Nu ştiu în viitor ce vrea. El mănâncă parizer? Eu cred că nici la câine nu dă el parizer. Eu cred că el ceva vrea, pe mine m-ar mira să nu vrea ceva… Mai mult decât primar! Eu cred că el ştie ce face”, a mai susţinut Panduru pentru sursa citată.

Reclamă

„Bătut şi dispreţuit!” Imaginile cu Dan Şucu i-au provocat amintiri de coşmar lui Gigi Becali: „Mănânci parizer cu suporterii…”

Imaginile cu Dan Şucu, care a făcut deplasarea la Craiova alături de fanii Rapidului, i-au provocat amintiri de coşmar lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului i-a plâns de milă rivalului său din Giuleşti.

Gigi Becali şi-a amintit de perioada în care pleca în deplasare şi de marile dezamăgiri pe care le-a trăit. Latifundiarul din Pipera încă este marcat de returul cu Middlesbrough, din 2006, din Cupa UEFA. După ce au eliminat-o pe Rapid, roş-albaştrii au fost eliminaţi incredibil. Au condus cu 2-0, dar au cedat cu 2-4. Becali nu l-a uitat nici pe Cosmin Moţi, care l-a oprit în drumul spre grupele Champions League, în sezonul 2014-2015.

Patronul liderului din Liga 1 a comentat imaginile cu Dan Şucu şi Victor Angelescu. Acţionarii Rapidului au plecat cu autocarul fanilor la Craiova. Au văzut înfrângerea din mijlocul suporterilor.

Reclamă 4 / 0/3

Șucu e un om de foarte mare calitate, îl cunosc, nu vorbesc prea des cu el, rar, dar e un om prea bun. Nu că mi-a fost milă. Era un gând. Când l-am văzut acolo ziceam ‘Băi, săracul de el’.

„Nu e mai bine de mine? Stau în pat, relaxat”

Puneți-vă în locul unui patron. Dă milioane de euro, merge ore în șir la Craiova cu autocarul, că vrea să le facă pe plac la suporteri. Ajunge acolo, stă în nebunia aia, în vacarmul ăla și după vine bătut de acolo.

Și disprețuit. Că tu vii bătut de acolo. Mergi cu autocarul, mănânci parizer cu suporterii, faci, dregi, vii și disprețuit, vii și amărât și toate gândurile rele îți trec prin cap. De nimic nu îți mai arde.

Nu e mai bine de mine? Sunt bătut? Stau în pat, relaxat. Ca să nu îmi mai bubuie inima. Mai bine stau în pat dacă sunt bătut. Cum am fost la Middlesbrough. O să țin minte toată viața aia. Să luați imaginea aia cu mine din autocar să o vedeți.

„Nu uit povestea cu Middlesbrough şi meciul cu Ludogoreţ”

Era 2-0, 3-0 și după ne-au dat ăia patru goluri! Jucam finala Cupei UEFA. P-astea nu le mai țin minte șmecherii.

(n.r. – Deci nu ați uitat povestea cu Middlesbrough) P-aia nu o uit și lucrul pe care nu îl voi uita până la moarte este Ludogoreț. Ludogoreț îmi vine în cap toată viața mea. Când a dat Szukala cu capul mingea în piciorul ăluia, în minutul 90+2, de a dat un voleu perfect de n-am văzut în viața mea și gol.

S-a prelungit meciul și am pierdut calificarea, 25 de milioane de euro. Cu Moți, când a apărat Moți. Ăla e mai important decât Middlesbrough pentru că era vorba de 25 de milioane. Mai erau două minute…”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și