Închide meniul

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care Gigi Becali ar putea să-l cumpere după FCSB – Farul 2-3: „Vom vedea un transfer!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 9:32

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care Gigi Becali ar putea să-l cumpere după FCSB – Farul 2-3: Vom vedea un transfer!”

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care Gigi Becali ar putea să-l cumpere după FCSB - Farul 2-3

Basarab Panduru / Orange Sport

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care Gigi Becali ar putea să-l cumpere după FCSB – Farul 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma meciului de duminică, FCSB rămâne pe locul 4 din Liga 1, cu 41 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Basarab Panduru a numit jucătorul pe care Gigi Becali ar putea să-l cumpere după FCSB – Farul 2-3

Basarab Panduru (52 de ani) susține că Gică Hagi introduce jucătorii tineri, în meciurile cu FCSB, pentru a-i atrage atenția lui Gigi Becali, în vederea unor viitoare transferuri. Totodată, fostul fotbalist spune că nu ar fi mirat dacă Andrei Borza ar ajunge la FCSB, după ce a marcat golul victoriei în meciul de duminică.

„Cartonaşul roşu e luat în minutul 90, dacă se termina 2-1, spui ce bine a făcut Dawa, că a făcut fault în afara careului şi nu a marcat Alibec şi a ales cea mai bună soluţie.

Acum, că s-a făcut 3-2, e cea mai proastă soluţie. Doar rezultatul iţi face decizia bună sau proastă. Să dea pe lângă minge nu e aşa neobşnuit pentru Dawa.

Reclamă

În general, la meciurile cu FCSB, «Regele» bagă jucătorii tineri, să îi vadă Gigi. Probabil, în seara asta, vom vedea un transfer, Borza la FCSB. Dacă joci bine, te ia imediat”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Ilie Dumitrescu, impresionat de Denis Alibec

Ilie Dumitrescu l-a apreciat pe Denis Alibec pentru prestația avută în fața FCSB-ului.

„Un rol extraordinar l-a avut Alibec, pentru că la 1-0 el execută acea lovitură liberă senzațional. A putut să treacă peste golul de 2-1 marcat de FCSB și a făcut acea fază care a dus la eliminarea lui Dawa, care a făcut-o pe Farul să rămână sus, să pună presiune pe adversar și să marcheze”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • 1 este locul ocupat de Farul Constanța în Liga 1
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și