Închide meniul

Basarab Panduru, concluzii după FCSB – Sepsi 1-0: „Mi s-au părut fricoşi!” Ce echipă şi-ar fi dorit în play-off

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 8:17

Reclamă
Basarab Panduru, concluzii după FCSB – Sepsi 1-0: „Mi s-au părut fricoşi! Ce echipă şi-ar fi dorit în play-off

Basarab Panduru, concluzii după FCSB - Sepsi 1-0

Adnan Aganovic şi Darius Olaru, în FCSB - Sepsi 1-0/ Hepta

Basarab Panduru a tras concluziile, după ce FCSB s-a impus în duelul cu Sepsi, scor 1-0, în ultima etapă din sezonul regulat de Liga 1. Fostul internaţional consideră că trupa lui Cristiano Bergodi nu a reuşit să presteze un joc bun, chiar dacă avea mare nevoie de victorie, pentru a se califica în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Sepsi cu 1-0, graţie golului marcat de Octavian Popescu, în prima repriză. De cealaltă parte, în celalalt meci al serii, FC U Craiova 1948 a fost învinsă de Hermannstadt, cu acelaşi scor, şi astfel echipa care va merge în play-off se va decide în confruntarea directă dintre olteni şi covăsneni.

Basarab Panduru, concluzii după FCSB – Sepsi 1-0

Basarab Panduru a declarat că nici Sepsi, şi nici FC U Craiova 1948 nu ar fi meritat să meargă în play-off, după jocul prestat în ultimele meciuri. În acest context, fostul internaţional a mărturisit că echipa care ar fi meritat un loc între primele şase, după modul de joc arătat pe parcursul campionatului, este Hermannstadt.

De cealaltă parte, în privinţa meciului dintre FCSB şi Sepsi, Panduru a declarat că roş-albaştrii s-au impus datorită jocului bun arătat în prima repriză.

„FCSB câştigă după o primă repriză bună, în care în general a dominat. În repriza a doua te aşteptai la un Sepsi mai hotărât pentru a încerca să ajungă în play-off. Dar mi s-a părut că nu vor sau că nu pot. Cred că puţin din amândouă.

Reclamă
Reclamă 4

Mi s-au părut fricoşi în anumite momente. La ce au arătat în 2023 şi în seara asta, nici Craiova, nici Sepsi nu meritau să câştige. Pentru ce au arătat până acum, parcă Hermannstadt a arătat că ar fi meritat să se califice (n.r. în play-off).

În repriza a doua a fost nimic la nimic. A fost slabă repriza a doua. si fcsb a jucat mai bine în prima repriză”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după FCSB – Sepsi 1-0

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după FCSB – Sepsi 1-0. „Mister” consideră că patronul roș-albaștrilor a fost inspirat când a ordonat schimbările pe parcursul meciului de pe Arena Națională. Echipa antrenată de Mihai Pintilii a efectuat 3 modificări în duelul cu Sepsi. Ovidiu Popescu, David Miculescu și Joonas Tamm au fost introduși în locul lui Malcom Edjouma, Florinel Coman, respectiv Darius Olaru.

Reclamă

„FCSB nu a mai reușit să își creeze ocazii, oricum a ținut-o foarte mult FCSB pe Sepsi să nu își creeze ocazii. O singură fază mi-a plăcut, Matei a scăpat direct pe linia de fund, iar Dawa a intervenit foarte bine, era o fază importantă de gol. Deci trebuie să îl remarc și pe Dawa, cu două intervenții foarte bune.

În schimb, Gigi mută foarte bine, îl scoate pe Edjouma și e schimbat cu Ovidiu Popescu, care dă siguranță în mijloc, deși nu are aceeași calitate pe fază ofensivă. Apoi cu Miculescu în locul lui Coman, iar Tavi Popescu a acoperit foarte bine în fața liniei lor defensive, strângeau foarte mult și în interior.

Când îl scoți pe Olaru și îl introduci pe Tamm și îl pui pe Cristea la mijloc, cu 3 mijlocași defensivi, nu au mai fost probleme și au gestionat bine avantajul.

Un meci bun. Sepsi are jucători valoroși. Begordi a forțat cu doi atacanți, cu Tudorie și cu Safranko. Un rezultat bun și ne așteptăm la cel mai interesant play-off, indiferent de ce se întâmplă”, a declarat Ilie Dumitrescu, după FCSB – Sepsi 1-0, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și