Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după FCSB – Sepsi 1-0: „A mutat foarte bine! Când îl scoți pe Olaru…”. Concluziile lui „Mister”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 martie 2023, 0:17

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după FCSB – Sepsi 1-0: „A mutat foarte bine! Când îl scoți pe Olaru…. Concluziile lui „Mister

Gigi Becali, impresionat de Elias Charalambous

Gigi Becali / Hepta

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după FCSB – Sepsi 1-0. „Mister” consideră că patronul roș-albaștrilor a fost inspirat când a ordonat schimbările pe parcursul meciului de pe Arena Națională. Echipa antrenată de Mihai Pintilii a efectuat 3 modificări în duelul cu Sepsi. Ovidiu Popescu, David Miculescu și Joonas Tamm au fost introduși în locul lui Malcom Edjouma, Florinel Coman, respectiv Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus contra lui Sepsi cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Octavian Popescu. Vicecampioana va începe play-off-ul de pe locul 3.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după FCSB – Sepsi 1-0: „A mutat foarte bine! Când îl scoți pe Olaru…”

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB-ului și a tras concluziile.

„FCSB nu a mai reușit să își creeze ocazii, oricum a ținut-o foarte mult FCSB pe Sepsi să nu își creeze ocazii. O singură fază mi-a plăcut, Matei a scăpat direct pe linia de fund, iar Dawa a intervenit foarte bine, era o fază importantă de gol. Deci trebuie să îl remarc și pe Dawa, cu două intervenții foarte bune.

În schimb, Gigi mută foarte bine, îl scoate pe Edjouma și e schimbat cu Ovidiu Popescu, care dă siguranță în mijloc, deși nu are aceeași calitate pe fază ofensivă. Apoi cu Miculescu în locul lui Coman, iar Tavi Popescu a acoperit foarte bine în fața liniei lor defensive, strângeau foarte mult și în interior.

Reclamă

Când îl scoți pe Olaru și îl introduci pe Tamm și îl pui pe Cristea la mijloc, cu 3 mijlocași defensivi, nu au mai fost probleme și au gestionat bine avantajul.

Un meci bun. Sepsi are jucători valoroși. Begordi a forțat cu doi atacanți, cu Tudorie și cu Safranko. Un rezultat bun și ne așteptăm la cel mai interesant play-off, indiferent de ce se întâmplă”, a declarat Ilie Dumitrescu, după FCSB – Sepsi 1-0, potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu, bucuros după ce a marcat golul victoriei în FCSB – Sepsi 1-0: „Merităm să câștigăm campionatul!”

Octavian Popescu s-a arătat bucuros după ce a marcat golul victoriei în FCSB – Sepsi 1-0. Atacantul de 20 de ani a fost decisiv în duelul de pe Arena Națională, din ultima etapă a sezonului regular din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Perla” lui Gigi Becali visează la titlu, înainte de debutul în play-off. Roș-albaștrii au derby cu Universitatea Craiova în prima etapă din play-off.

Popescu a marcat al 3-lea său gol în actualul sezon și își dorește să facă diferența și în duelurile „de foc” din play-off.

„Este important că am reușit să câștigăm. Sunt bucuros că am reușit să marchez și sper să marchez meci de meci în play-off. Este important să marchez ca fotbalist, îți dă un moral mai mare.

Nu e poziția mea, cum ne folosește Mister acolo trebuie să jucăm, să ne facem treaba cât mai bine și să ajutăm echipa să câștige campionatul. Pe toate pozițiile trebuie să depui efort, la fotbal trebuie să alergi.

Fiecare meci trebuie să fie ca o finală, să adunăm puncte și la final să fim campioni. Avem o echipă foarte bună, mă așteptam să terminăm pe podium. Sper să luăm campionatul, avem o echipă frumoasă și merităm.

Este important să facem fiecare meci bun, să dăm tot ce avem mai bun și sper ca prin evoluțiile mele să ajut echipa să ajungă cât mai sus. Sper să am câte o realizare la fiecare meci.

(N.r. – Despre viitorul antrenor) Nu pot să vorbesc despre asta. Cine o să vină va fi bine primit la echipă. Avem o echipă foarte frumoasă la Steaua București.

Reclamă

(N.r. – Despre echipa națională) Pentru mine nu contează, pot să merg și la U21 și la U20 și să îmi fac treaba cât mai bine”, a spus Octavian Popescu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali după FCSB – Sepsi 1-0
  • „A mutat foarte bine! Când îl scoți pe Olaru…”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și