Închide meniul

Basarab Panduru, convins că un jucător de la FCSB va ajunge titular la echipa naţională: „Clar va fi următorul!”

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 17:05

Basarab Panduru, convins că un jucător de la FCSB va ajunge titular la echipa naţională: „Clar va fi următorul!

Basarab Panduru, convins că un jucător de la FCSB va deveni titular la echipa naţională

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci/ Hepta

  • Basarab Panduru, impresionat de un jucător de la FCSB
  • Ce a declarat fostul internaţional

Basarab Panduru este convins că un jucător de la FCSB va ajunge titular la echipa naţională. Fostul internaţional este impresionat de Ştefan Târnovanu, despre care susţine că are evoluţii sigure între buturile porţii roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a revenit în poarta FCSB-ului în partida cu Hermannstadt. Portarul a lipsit în patru partide pe fanil de an, în locul său evoluând Andrei Vlad.

Basarab Panduru, convins că un jucător de la FCSB va ajunge titular la echipa naţională

Basarab Panduru a declarat că Ştefan Târnovanu se aseamănă la stilul de joc cu Florin Niţă, portar care a evoluat la FCSB timp de patru sezoane şi jumătate.

Reclamă

Totodată, fostul internaţional este de părere Ştefan Târnovanu va deveni titular la echipa naţională. În poarta „tricolorilor” nu mai există un titular stabil, după retragerea lui Ciprian Tătăruşanu.

„Târnovanu? Eu ţi-am spus acum un an… La Sibiu pentru prima dată de când mă uit la el îl văd nesigur. Dar dacă arată cum a arătat… am zis clar că o să fie următorul portarul al naţionalei. E altfel. E gen Niţă”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Şi Mihai Stoica a oferit declaraţii despre Ştefan Târnovanu, mărturisind că portarul nu gafează, şi este sigur pe el, motiv pentru care nu este criticat.

„Portarul trebuie să scoată ce e de scos, un portar care nu gafează e un portar care are cotă. La portar rămân gafele”, a spus Mihai Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ştefan Târnovanu răsuflă uşurat după Hermannstadt – FCSB 0-1

Ştefan Târnovanu răsuflă uşurat după Hermannstadt – FCSB 0-1. Portarul a revenit între buturile porţii roş-albaştrilor, după ce pe finalul lui 2022 Andrei Vlad a fost titular în trei partide de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Ştefan Târnovanu a declarat că FCSB a avut mari emoţii în duelul cu Hermannstadt. Portarul susţine că FCSB avea mare nevoie de victorie, având în vedere că urmează două partide „de foc”, cu Farul şi CFR Cluj.

„Un meci foarte greu, am întâlnit o echipa care a stat bine în teren. Cu puţină sansă am reuşit să nu primim gol şi să marcăm. Am văzut şutul lui Petrişor în poartă, mă bucur că a lovit bara. E o luptă strânsă, şi Farul şi CFR sunt echipe bune, urmează meciurile directe cu ei. Dacă vom avea două victorii, cu siguranţă ne apropiem şi lupta va fi şi mai strânsă.

A fost o revenire bună, pentru că nu am primit gol. Vlad a evoluat foarte bine, e serios şi muncitor, şi-a făcut treaba bine. E o concurenţă bună pentru amândoi, când nu e unul, e celălalt şi echipa se poate baza pe noi. (N.r. Cine dă indicaţiile de pe bancă?) Nu aş vrea să discut acest subiect, indicaţiile s-au auzit foate puţin, fanii au făcut o atmosferă foarte frumoasă.

E foarte importantă victoria, aveam nevoie mare, venim după o perioadă de două săptămâni în care am fost plecaţi de acasă. Aveam nevoie pentru moral şi pentru tot ce urmează”, a declarat Ştefan Târnovanu, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”