Închide meniul

Ştefan Târnovanu răsuflă uşurat după Hermannstadt – FCSB 0-1: „Aveam mare nevoie de victorie!”

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2023, 23:16

Reclamă
Ştefan Târnovanu răsuflă uşurat după Hermannstadt – FCSB 0-1: „Aveam mare nevoie de victorie!

Mesaj superb postat de FCSB pentru Ștefan Târnovanu, după ce portarul a intrat în vizorul lui Gigi Becali

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Ştefan Târnovanu răsuflă uşurat după Hermannstadt – FCSB 0-1. Portarul a revenit între buturile porţii roş-albaştrilor, după ce pe finalul lui 2022 Andrei Vlad a fost titular în trei partide de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a debutat cu dreptul în 2023. Roş-albaştrii s-au impus la limită în duelul cu Hermannstadt, graţie golului marcat de Billel Omrani, în minutul 75.

Ştefan Târnovanu răsuflă uşurat după Hermannstdat – FCSB 0-1

Ştefan Târnovanu a declarat că FCSB a avut mari emoţii în duelul cu Hermannstadt. Portarul susţine că FCSB avea mare nevoie de victorie, având în vedere că urmează două partide „de foc”, cu Farul şi CFR Cluj.

„Un meci foarte greu, am întâlnit o echipa care a stat bine în teren. Cu puţină sansă am reuşit să nu primim gol şi să marcăm. Am văzut şutul lui Petrişor în poartă, mă bucur că a lovit bara. E o luptă strânsă, şi Farul şi CFR sunt echipe bune, urmează meciurile directe cu ei. Dacă vom avea două victorii, cu siguranţă ne apropiem şi lupta va fi şi mai strânsă.

A fost o revenire bună, pentru că nu am primit gol. Vlad a evoluat foarte bine, e serios şi muncitor, şi-a făcut treaba bine. E o concurenţă bună pentru amândoi, când nu e unul, e celălalt şi echipa se poate baza pe noi. (N.r. Cine dă indicaţiile de pe bancă?) Nu aş vrea să discut acest subiect, indicaţiile s-au auzit foate puţin, fanii au făcut o atmosferă foarte frumoasă.

Reclamă
Reclamă

E foarte importantă victoria, aveam nevoie mare, venim după o perioadă de două săptămâni în care am fost plecaţi de acasă. Aveam nevoie pentru moral şi pentru tot ce urmează”, a declarat Ştefan Târnovanu, pentru digisport.ro.

Promisiunea lui Billel Omrani, după Hermannstadt – FCSB 0-1

Promisiunea lui Billel Omrani, după Hermannstadt – FCSB 0-1. Billel Omrani a fost eroul celor de la FCSB în partida cu Hermannstadt. Atacantul a marcat singurul gol al partidei în minutul 75.

Billel Omrani a marcat al doilea gol în Liga 1 pentru FCSB. Primul l-a reuşit anul trecut, în victoria cu Chindia lui Toni Petrea.

Reclamă

Sunt foarte fericit că am dat gol. Cea mai importantă e victoria. A fost un meci foarte complicat. Am vorbit cu Pintilii şi am zis să fac tot ce pot şi să fac diferenţa. Toată echipa s-a antrenat bine, am pierdut două meciuri amicale, dar aici contează să câştigăm. A fost greu să revin la sută la sută după o pauză de 4 luni. Am făcut un cantonament foarte bun, am alergat mult şi mă simt mult mai bine.

Sper să continui aşa, la fiecare meci să dau assist sau să marchez şi o să fiu cel mai fericit., asta e cel mai important. Toată lumea ştie de ce am făcut asta. Între mine şi Edjouma e ceva. Jucam un joc şi am câştigat înainte de meci. Am câştigat 5 partide„, a spus Billel Omrani după Hermannstadt – FCSB 0-1.

Deian Sorescu, scos la pauză în meciul de debut la FCSB

Deian Sorescu a fost scos la pauză în meciul de debut la FCSB. Fostul dinamovist, transferat la clubul lui Gigi Becali în această iarnă, a părăsit terenul după prima repriză a duelului cu FC Hermannstadt, din etapa a 22-a din Liga 1.

În locul lui Deian Sorescu și Andrea Compagno au fost introduși Valentin Crețu, respectiv Andrei Cordea.

Sorescu a fost titularizat în meciul de debut în tricoul FCSB-ului, pe postul de fundaș dreapta. Jucătorul de 25 de ani, împrumutat de FCSB de la Rakow, n-a rezistat însă mai mult de o repriză pe teren, în meciul de la Sibiu.

La pauza partidei dintre FC Hermannstat și FCSB, tabela arăta 0-0. Vicecampioana României n-a avut niciun șut pe poartă în prima repriză.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și