Închide meniul

Basarab Panduru crede că Hagi poate da lovitura cu un jucător renegat de Gigi Becali: „Să vezi ce fundaş o să ajungă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 23:49

Basarab Panduru crede că Hagi poate da lovitura cu un jucător renegat de Gigi Becali: „Să vezi ce fundaş o să ajungă!

Basarab Panduru ştie ce urmează, după hotărârea luată în procesul dintre CSA Steaua şi FCS

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru crede că Hagi poate da lovitura cu un jucător renegat de Gigi Becali. Gigi Becali a anunţat că Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu nu vor mai rămâne la echipă. Celor 5 li se adaugă Deian Sorescu, pe care nu vrea să îl cumpere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru crede că Hagi îl poate cumpăra pe Iulian Cristea şi îl poate transforma într-un fundaş redutabil. De altfel, chiar Gigi Becali a spus că se teme ca jucătorii pe care îi dă afară să nu ajungă la Hagi, acolo unde ar putea la un nivel înalt.

Basarab Panduru crede că Hagi poate da lovitura cu un jucător renegat de Gigi Becali

„Tare mi-e că-l ia Hagi și să vezi ce fundaș o să ajungă. Și s-ar putea… Cristea și-a făcut treaba cu vârf și îndesat la FCSB! 

Nu te așteptai ca atunci când a venit de la Gaz Metan să joace așa, s-a depășit pe el. Mie mi se pare și un băiat foarte corect, face ce poate, nu e vreun megastar. Dar și-a făcut de fiecare dată treaba”, a spus Basarab Panduru la Orangesport.ro.

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB

În afară de cei 6 jucători, Gigi Becali a precizat că FCSB s-ar putea despărţi şi de Răzvan Oaidă. Pe el cere însă o sumă de bani.

Reclamă

Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo… Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali schimbă din temelii lotul FCSB-ului

Gigi Becali a anunţat că schimbă din temelii lotul FCSB-ului. Printre ţintele patronului de la FCSB sunt Olimpiu Moruţan, Vlad Chiricheş sau Darmjan Djokovic, fostul jucător de la CFR Cluj. Mai mult, latifundiarul din Pipera susţine că aşteaptă un răspuns de la căpitanul echipei naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

„Omul care e posibil să vină, era lângă mine. Și mi-a făcut cu degetul: ‘Nu, nea Gigi, să nu spui!’. Și eu am mutat pista.

(N.r. Vlad Chiricheş v-ar putea ajuta?) A răsuflat cineva! Nu știu cine să fi răsuflat. Eu acum aștept un răspuns, îți dai seama. Da, e adevărat”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și