Închide meniul

Gigi Becali schimbă din temelii lotul FCSB-ului. Aduce de urgenţă doi jucători! Cine pleacă după ratarea titlului

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 13:25 / Actualizat: 22 mai 2023, 15:33

Reclamă
Gigi Becali schimbă din temelii lotul FCSB-ului. Aduce de urgenţă doi jucători! Cine pleacă după ratarea titlului

O a treia plecare de la FCSB, după eliminarea din Conference League

Gigi Becali, la o conferinţă de presă la Palat / AntenaSport

Gigi Becali a anunţat că schimbă din temelii lotul FCSB-ului, la 12 ore după înfrângerea cu Farul care l-a lăsat fără titlu. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că nu mai ia în calcul să vândă echipa şi e gata să facă transferuri cu care să scape de orice emoţii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus-o pe Farul cu 2-0, dar Gică Hagi a reuşit „remontada” şi i-a „suflat” titlul finului Gigi Becali. Din 2015 nu a mai terminat FCSB pe primul loc în Liga 1.

Gigi Becali schimbă din temelii lotul FCSB-ului

Valentin Crețu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani sunt jucătorii cărora le expiră contractul şi care au fost anunţaţi că nu vor mai continua la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că trebuie să aducă de urgenţă doi fundaşi centrali.

Sunt cinci jucători care o să plece, la care explică contractul. Şi acum avem două soluţii. Nu sunt convins pe care să o aleg. O să vedem. Ori tăiem şi facem şi dregem, ori mai riscăm, investim şi să luăm campionatul la pas

Singurul jucător pe care îl avem noi e unul Coman. Altul nu mai avem. Ce, Olaru, şi el aseară praf! Şi Şut, căruia nu ai ce să îi spui. Nu că a dat gol, a jucat omul. Noi şi la 2-0, şi la 2-1, trebuia să avem un mijlocaş. Ei erau descoperiţi acolo. Noi numai minge lungă, minge lungă, minge lungă!

Reclamă

Nu, tată! Dacă ei sunt descoperiţi aşa 2-3 pase şi le dai gol. Sau mijlocaşi care se duc cu mingea până în poartă. Eu v-am spus că ne trebuie că ne trebuie 2 fundaşi centrali. Aia o să facem, o să luăm 2 fundaşi centrali neapărat„, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Gigi Becali a lăsat de înţeles că nu este dispus să plătească clauza lui Deian Sorescu, de 850.000 de euro, pentru ca împrumutul de la Rakow să fie transformat într-un transfer definitiv.

Darius Olaru a răbufnit după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului

Căpitanul Darius Olaru și-a criticat colegii după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi a câștigat meciul direct de la Ovidiu, cu 3-2, după ce trupa lui Gigi Becali a condus cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Olaru susține că tactica de a se retrage încă din start i-a costat pe roș-albaștri, la fel cum au contat și greșelile personale de la golurile înscrise de campioana Farul. Roș-albaștrii nu au mai câștigat titlul de opt ani.

Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0… Am luat un gol copilăresc pe final de primă repriză și asta a fost. Nu știu dacă am pierdut astăzi campionatul, ci în timpul sezonului. Titlul nu s-a jucat astăzi.

În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon. Astăzi n-am arătat-o. Am primit 3 goluri pe greșeli personale. Nu poți câștiga în aceste condiții”, a spus Darius Olaru pentru digisport.ro.

FCSB mai are de jucat, în această ediţie de campionat, cu Rapid. Meciul de pe Arena Naţională se anunţa a fi sold-out, în cazul în care roş-albaştrii păstrau şanse la titlu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și