Închide meniul

Basarab Panduru, după ce Mirel Rădoi și-a exclus vedetele din lot: „Băi, e nebun? De ce își pune piedică singur?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 noiembrie 2022, 8:19

Basarab Panduru, după ce Mirel Rădoi și-a exclus vedetele din lot: „Băi, e nebun? De ce își pune piedică singur?

Mirel Rădoi este antrenorul Universităţii Craiova | Facebook Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este antrenorul Universităţii Craiova | Facebook Universitatea Craiova

Basarab Panduru a avut o primă reacție după ce Mirel Rădoi și-a exclus vedetele din lot la Universitatea Craiova. Fostul internațional l-a felicitat pe antrenorul oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă nu au fost în lotul Universităţii Craiova, pentru duelul cu Rapid. Toţi cei patru jucători au fost titulari în egalul cu Ocna Mureș din Cupa României, egal ce l-a nemulţumit extrem de tare pe Mirel Rădoi.

Basarab Panduru, reacție după ce Mirel Rădoi și-a exclus vedetele din lot

Panduru l-a lăudat pe Rădoi pentru curajul de a lua atitudine împotriva vedetelor sale.

„Îl felicit pe Rădoi! Văd un antrenor principal care ia decizii și care face ce trebuie. Dacă nu e disciplină, iei decizii. Și înaintea unui meci foarte important! Preferă disciplina în locul rezultatului. Mă refer la faptul că înainte de meci i-a lăsat în afara lotului pe Ivan, Markovic, Hanca și Vînă.

Te gândești: „Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?”. Preferi să faci așa, dar să fie disciplină pe termen lung. Nu lași de la tine mereu și lucrurile se întâmplă cum n-ar trebui. Eu sunt de partea lui, de acord cu el. Face exact ce trebuie să faci. Și dacă pierdea, tot voiam să-l felicit!”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova a fost la un pas să o învingă pe Rapid în Giulești și fără cei patru jucători excluși din lot. Oltenii au condus cu 2-0, însă gazdele au reușit revenirea.

Mirel Rădoi, discurs dur la adresa jucătorilor săi

„Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.  Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Rădoi: „Dacă cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic!”

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă. Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta

Dacă voiam, îi ţineam în lot, daca cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să ma rog de nimeni. Toti jucătorii ar trebui să înţeleagă. Ai greşit odată, îţi ofer a doua sanşă. La a treia, te rog să pleci”, a spus Mirel Rădoi, după partida cu Rapid.

Recomandări
  • Mirel Rădoi și-a exclus vedetele din lot
  • Basarab Panduru, reacție neașteptată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid Vezi toate știrile
Citește și