Închide meniul

Decizie drastică luată de Mirel Rădoi! A exclus patru jucători din lotul Universităţii Craiova, pentru partida cu Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 22:20

Decizie drastică luată de Mirel Rădoi! A exclus patru jucători din lotul Universităţii Craiova, pentru partida cu Rapid

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Mirel Rădoi a luat o decizie drastică, şi a exclus din lotul Universităţii Craiova patru jucători, înaintea partidei cu Rapid. Antrenorul a fost nemulţumit de evoluţia echipei din ultimul meci, şi anume remiza ruşinoasă din Cupa României, cu Ocna Mureş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă nu au fost în lotul Universităţii Craiova, pentru duelul cu Rapid. Toţi cei patru jucători au fost titulari în egalul din ultimul meci, egal ce l-a nemulţumit extrem de tare pe Mirel Rădoi.

Decizie drastică luată de Mirel Rădoi, înainte de Rapid – Universitatea Craiova. A exclus din lot patru jucători

Mirel Rădoi a declarat că decizia de a-i exclude din lot pe cei patru jucători i-a aparţinut în totalitate, aceştia nefiind accidentaţi. Tehnicianul oltenilor a dezvăluit că a luat această masură, ca urmare a disciplinei şi a programului din cadrul echipei.

„Sunt patru jucători care nu au prins lotul. Pe lângă cei doi (n.r. Andrei Ivan şi Jovan Markovic), mai sunt Vînă şi Sergiu Hanca.

Sunt deciziile după meciul din Cupa României (n.r. egalul cu Ocna Mureș) şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu sunt accidentaţi, sunt bine, sunt deciziile mele, disciplină, program şi tot ce înseamnă la echipă”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digi Sport, înainte de Rapid – Universitatea Craiova.

Reclamă

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni, după Ocna Mureş – Universitatea Craiova 1-1

Mirel Rădoi a criticat evoluţia jucătorilor săi din partida cu Ocna Mureş, numindu-i pe toţi „penibili”. Tehnicianul oltenilor susţine că în perioada de mercato din iarna va face o „curăţenie” la nivelul lotului, fiind nemulţumit de mai mulţi fotbalişti.

Totodată, fostul selecţioner s-a plâns şi de condiţiile în care s-a disputat partida din etapa a doua a grupelor Cupei României. Rădoi a declarat că vestiarul, terenul, cât şi nocturna nu se ridică la un nivel decent, şi ca urmare ia în calcul desconsiderarea competiţiei începând cu sezonul viitor. Şi arbitrajul l-a nemulţumit pe tehnicianul oltenilor, meciul fiind arbitrat de Iuliana Demetrescu.

„Mi-e greu să mă exprim. Dacă ne gândim la meciul celor de la Ocna Mureș cu Chindia, putem să ne declarăm fericiți, am câștigat un punct. De pe bancă nu am văzut nicio reluare, dar la faza lor a fost penalty clar. Îmi pare rău pentru doamna arbitru, dar ăsta e adevărul. Dacă vrei să ajungi fotbalist profesionist, trebuie să joci pe astfel de terenuri, cu astfel de echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Tot se vorbește în ultimii ani despre această competiție, că anumite echipe o desconsideră. Putem să dăm asigurări că, de la anul, dacă voi mai fi aici, vom desconsidera și noi, pentru că nu ai cum să pui masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar. Nu există așa ceva! Staff-ul se schimbă într-o saună, vorbim să producem jucători pentru echipa națională.

Păi pe astfel de terenuri există cel mai mare risc de accidentare. Ok, și adversarii joacă pe același teren, dar condiții trebuie să fie altele, ca să luăm și noi Cupa în serios. Să revenim la meci, am crezut că era câștigat dinainte, fără atitudine, fără determinare”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digi Sport.

Recomandări
  • Decizie drastică luată de Mirel Rădoi
  • Antrenorul Universităţii Craiova a exclus din lot patru jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 1-3. Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! A înscris şi Houri 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut Vezi toate știrile
Citește și