Închide meniul

Basarab Panduru, după numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948: „Se prefăcea că e expert. E mai bine pentru el”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 iulie 2023, 11:07

Basarab Panduru, după numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948: „Se prefăcea că e expert. E mai bine pentru el

Voluntari şi-a ales noul antrenor

Nicolae Dică / Profimedia

Basarab Panduru a vorbit după numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948. Panduru este fericit pentru Dică şi consideră că rolul de antrenor i se potriveşte mult mai bine decât cel de analist în studiourile de televiziune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a semnat cu FC U Craiova 1948 la mai puţin de 24 de ore după înfrângerea echipei lui Adrian Mititelu în faţa celor de la FCSB, scor 1-3, din prima etapă a noului sezon de Liga 1.

Basarab Panduru, după numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948: „Se prefăcea că e expert. E mai bine pentru el”

Basarab Panduru a dezvăluit că Nicolae Dică a ţinut foarte bine secretul în ceea ce priveşte numirea sa la Craiova, după ce l-a întrebat pe fostul antrenor de la FCSB dacă a primit vreo ofertă de la clubul patronat de Adrian Mititelu.

Panduru este convins că acest rol i se potriveşte mult mai bine lui Dică şi are încredere că acesta va face o treabă bună la noua sa echipă:

„l-am intrebat dacă l-a căutat Craiova si a zis <<Nu, nu, nu>>. Nu mă surprinde. E mai bine pentru el. El e antrenor şi se prefăcea aici că e expert. El e un antrenor care işi căuta de muncă. Îşi făcea lucrurile. Decât să se chinuie, să fie expert, mai bine să fie undeva in largul lui.

Reclamă

E cel mai bine pentru el. Vreau să-l văd. Are o presiune. A antrenat la FCSB a plecat, a antrenat la Mioveni, a plecat. Acum, are echipă şi trebuie să facă ceva. Am încredere”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu FC U Craiova 1948. Antrenorul a vorbit despre condițiile de la echipa din Bănie

Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu FC U Craiova 1948. „Nick” a vorbit despre promisiunile făcute de Adrian Mititelu, patronul echipei din Bănie.

Tehnicianul a semnat cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, după ce, în a doua jumătate a sezonului trecut, a pregătit-o pe CS Mioveni, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul antrenor al celor de la FCSB a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care a venit la echipa lui Adrian Mititelu este reprezentat de condițiile de la formație. Acesta a declarat că a fost plăcut surprins de lotul pus la dispoziție și a asigurat că patronul echipei i-a oferit libertate totală la cârma formației.

„Am venit cu mare drag la FCU. Mi-am dorit să antrenez această echipă pentru că văd în ea un lot foarte bun pentru Liga 1. Îmi doresc să facem performanță. Sunt condiții foarte bune, lotul este bun, de-asta am ales să vin la FCU.

Discuțiile avute azi cu domnul Mititelu mi-au dat încredere. Mi-a dat libertate să fac totul la această echipă. Asta nu înseamnă că nu voi avea comunicare cu dânsul. Eu comunic, îmi place să spun ce am de spus. Am mare încredere în ceea ce putem să facem. A trecut doar o etapă și cu siguranță vom arăta mai bine în viitor.

M-a sunat cineva din club azi dimineață. Am venit la Craiova, am avut această întâlnire de câteva ore. I-am spus dânsului ce îmi doresc să fac și a fost de acord. I-am spus cum văd fotbalul, ce vreau de la acești jucători.

Important este ca și atunci când pierzi să ieși cu capul sus de pe teren. Dânsul mi-a spus că am libertate totală să fac. E clar că ne dorim să fim în primele 6. Întotdeauna mi-am dorit să fiu sus. Vreau performanță, iar acest lot și aceste condiții mă obligă să fac performanță”, a spus „Nick”, la conferința de presă la care a fost prezentat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și