Închide meniul

Basarab Panduru exclude varianta Denis Alibec la Rapid: „Mai degrabă intră Săpunaru în atac”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 10:18

Basarab Panduru exclude varianta Denis Alibec la Rapid: Mai degrabă intră Săpunaru în atac”

Denis Alibec poate pleca de la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Hepta

Basarab Panduru a exclus varianta Denis Alibec la Rapid. Fostul internațional este convins că Gică Hagi nu va renunța la atacantul său, într-un moment în care se află pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost „resuscitat” de Gică Hagi în acest sezon. În 11 partide bifate, vârful a marcat de șase ori, și a oferit și două pase decisive. Astfel, atacantul a atras atenția și rivalelor din Liga 1, care se află în luptă directă cu Farul pentru primele locuri.

Basarab Panduru exclude varianta Denis Alibec la Rapid

Basarab Panduru este de părere că Gică Hagi nu ar renunța niciodată la unul dintre cei mai în formă jucători ai săi, și mai ales, nu l-ar ceda pe Denis Alibec la o rivală din campionat.

De cealaltă parte, fostul internațional consideră că nici Rapid nu ar avea nevoie de încă un atacant, în condițiile în care Adi Mutu îi are la dispoziție pe Luckassen, Dugandzic și Vojtus.

„Nu cred că-l poate lua Rapid pe Alibec. Regele să dea cel mai bun jucător al lui, când e pe primul loc, şi să-l dea la echipa de pe locul al treilea? Când câştigi campionatul, îţi dai cel mai bun jucător? Niciodată nu cred treaba asta. Noi vorbim despre campionatul nostru.

Reclamă

De ce să-l dai? Ca să-ţi ia primul loc? Dă Rapid un milion pe Alibec? Niciodată! Îi are pe Luckassen, Vojtus, Dugandzic. Îl pui pe stânga pe Alibec? Niciodată nu începe Mutu cu două vârfuri, mai degraba intră Săpunaru în atac”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Gică Hagi l-a sunat în toiul nopții pe Adrian Mutu și l-a sfătuit să-l transfere pe Denis Alibec

Gică Hagi l-a sunat în toiul nopții pe Adrian Mutu și l-a sfătuit să facă un transfer. „Briliantul” a dezvăluit că „Regele” l-a contactat la 1 și jumătate noaptea pentru a-l felicita pentru parcursul excelent al Rapidului din campionat, dar și pentru a-i recomanda să-l transfere pe Denis Alibec, chiar de la Farul.

După meciul cu Farul, Gică m-a sunat la ora 1 și jumătate noaptea. M-a felicitat pentru parcurs, mi-a zis că a simțit forța Rapidului la nivel fizic și nu numai.

Reclamă 4 / 0/3

Gică mi-a zis ceva despre Alibec. Nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut acum de o echipă din România. Mi-a zis că aș avea șanse la campionat cu Alibec în echipă. Da, că iau titlul cu el. Dar el e subiectiv. Eu, fiind obiectiv, spun așa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de față cuiva.

Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul (n. r. – Gică Hagi e nașul de cununie al lui Adi Mutu), mai trebuie să vorbesc cu Victor (Angelescu) și cu domnul Șucu.

Adrian Mutu: „E greu de realizat transferul”

Vorbeam și cu Nico, președintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculați, indiferent de ce entuziasm avem. Și să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reușim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim a la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcție a noului Rapid.

Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute…

Denis Alibec a și declarat, după meciul cu noi, că “ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?”, dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu”, a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și