Închide meniul

Basarab Panduru, genial despre Marius Croitoru: „Parcă a scăpat din cuşcă, din colivie! Bă, lăsaţi-mă naibii cu costumele voastre!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2022, 23:45

Basarab Panduru, genial despre Marius Croitoru: „Parcă a scăpat din cuşcă, din colivie! Bă, lăsaţi-mă naibii cu costumele voastre!

Basarab Panduru

Basarab Panduru/ Captură Orangesport.ro

Basarab Panduru, genial despre Marius Croitoru după ce l-a văzut în partida FC U Craiova – Sepsi 1-0. Antrenorul echipei lui Adrian Mititelu nu a mai venit îmbrăcat la costum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Botoşani, Marius Croitoru obişnuia să vină numai în trening şi tricouri. La Craiova, Croitoru a avut câteva meciuri în care a apărut îmbrăcat la costum.

Schimbarea vestimentaţiei în partida cu Sepsi l-a făcut pe Basarab Panduru să facă o analiză genială.

Basarab Panduru, genial despre Marius Croitoru

La partida cu Sepsi, Marius Croitoru a venit într-o ţinută lejeră. Acesta a venit în tricou şi o pereche de pantaloni de trening. Panduru nu s-a abţinut şi a analizat într-un stil savuros ţinuta vestimentară a antrenorului de la FC U Cra

Mi s-a părut un Croitoru care a scăpat din cuşcă, din colivie, de undeva, pentru că el vine la Craiova, dacă nu greşesc, după primul meci, se îmbracă normal, cum era el la Botoşani, după care probabil că cineva îi sugerează, nu ştiu, <<bă, nu dă bine aşa aici, că suntem Craiova, nu dă bine, uită-te la Mutu ce bine arată în costum, hai să îţi punem şi ţie>>.

Reclamă

Şi deodată l-au băgat în cuşcă, el care se mişca, asta făcea tot timpul, deodată nu poate să mai facă nimic. Ultimul meci îşi dă sacoul jos săracul, stă la tricoul ăla, încearcă, dar nu ai cum. Ţi-ai tras McQueen-ii ăia în picioare, cu ăia nu te mişti prea mult, zici că eşti în d-alea de schiuri, stai mai fix aşa, în clăpari, eşti în ei, nu poţi să faci nimic.

Azi a zis, <<bă, lăsaţi-mă naibii cu costumele voastre, hai că îmi trag eu un pantalon de trening, lăsaţi-mă aşa, că mă agit, nu stau cu costumul pe mine şi sacoul ăla>>. Pentru el era mai bine în pijama, în pijama putea să se mişte, în costum nu poţi să faci absolut nimic”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Marius Croitoru, reacție vehementă după FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0: „VAR-ul mai mult ne încurcă!”

Marius Croitoru a reacționat vehement după ce Sekou Sidibe a făcut henț la gol în meciul FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Din câte am auzit nu a fost ofsaid. (n.r. – despre hențul lui Sidibe) Așa dacă ne luăm după jucător, vă dați seama…. Este incredibil, am așteptat toți aștept sistem. Nu ne ajută cu nimic, din punctul meu de vedere. A venit VAR-ul și mai rău ne încurcă, nu este posibil să avem cel mai slab VAR. Dacă nu vezi lucruri clare nici cu VAR-ul, unde e problema?”, a spus Marius Croitoru, după meci.

FC U Craiova a marcat unicul gol al meciului cu Sepsi în minutul 43, prin Sidibe. Asamoah i-a trimis o pasă lungă, Sidibe a preluat şi a marcat cu un şut pe jos. Reluările au arătat că Sidibe.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a decis să valideze golul marcat de FC U Craiova 1948. În minutul 69, acelaşi Sidibe a fost eliminat pentru al doilea galben.

Recomandări
  • Basarab Panduru, genial despre Marius Croitoru
  • Vestimentaţia lui Croitoru, analizată de Panduru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și