Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0. Oltenii, prima victorie după două înfrângeri la rând! Scandal după golul lui Sidibe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 august 2022, 21:10

FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0. Oltenii, prima victorie după două înfrângeri la rând! Scandal după golul lui Sidibe

FC U Craiova 1948, bucurie după gol

FC U Craiova 1948, bucurie după gol / Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0. Oltenii lui Marius Croitoru au obținut primul succes după două etape în care s-au văzut învinși. Golul victoriei a fost marcat de Sekou Sidibe, după un henț clar nesemnalizat de VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova a deschis scorul cu Sepsi în minutul 43, prin Sidibe. Asamoah i-a trimis o pasă lungă, Sidibe a preluat şi a marcat cu un şut pe jos. Reluările au arătat că Sidibe s-a ajutat şi de mâna în momentul în care a preluat mingea.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a decis să valideze golul marcat de FC U Craiova 1948. În minutul 69, acelaşi Sidibe a fost eliminat pentru a-l doilea galben.

Echipa lui Marius Croitoru a avut şi un gol anulat. În minutul 18, Adrian Bălan a trimis balonul în poartă. După ce faza s-a analizat cu ajutorul VAR, arbitrul a decis să anuleze golul pe motiv de ofsaid.

În urma victoriei cu Sepsi, FC U Craiova 1948 a urcat pe locul 10 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Sepsi, însă covăsnenii au un golaveraj mai bun.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0

Min 90: Final de meci! FC U Craiova 1948 s-a impus cu 1-0.

Min 70: Sekou Sidibe a fost eliminat după ce a văzut al doilea galben pentru un fault dur asupra unui adversar.

Min 45: GOOOL Universitatea Craiova! Sekou Sidibe a marcat după ce a reușit o preluare bună, pe piept, în fața lui Dumitrescu. Reușita a fost verificată minute bune la VAR, pentru un presupus henț la preluarea lui Sidibe, însă golul a fost validat.

Reclamă 4 / 0/3

Min 18: Gol anulat al celor de la FC U Craiova 1948! Adrian Bălan a marcat după o minge respinsă în față de portarul Niczuly, însă VAR-ul a anulat reușita pentru ofsaid.

Min 5: Gol anulat al celor de la Sepsi! Tudorie l-a învins pe Popa, însă reușita a fost anulată de VAR pentru ofsaid.

Min.1: Începe meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Sepsi.

FC U Craiova 1948: Popa – Negru, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert – D. Albu, Asamoah – Van Durmen, Iancu, Sidibe – Bălan
Rezerve: Mogoșanu, Papadopoulos, Paramatti, Achim, Baeten, Marquet, Bahassa, Chițu, Ganea
Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Dumitrescu – C. Matei, Păun, Rodriguez – Bărbuț, Ștefănescu, Tudorie
Rezerve: Began, Ispas, Ciobotariu, Ion Gheorghe, Aganovic, Francisco Santos, Golofca, Achahbar, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

Știrea inițială

FC U Craiova 1948 l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB

Gigi Becali va plăti 1.5 milioane de euro în schimbul lui Andrea Compagno. De asemenea, clubul lui Adrian Mititelu va avea și o clauză de 10% dintr-un viitor transfer.

Reclamă

”Fotbal Club Universitatea 1948 și FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000 € + 10% dintr-un viitor transfer.

Clubul îi mulțumește lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a anunțat FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, reverență în fața lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu a făcut o reverență în fața lui Andrea Compagno, noul ”tanc” de la FCSB. Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transferul golgheterului de la FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

„Mă gândesc, când eram în detenție, cum îl catalogau unii. Acum se duce la FCSB. A demonstrat că e un fotbalist bun pentru Liga 1.

Astea sunt discuții așa (n.r de naturalizare), un jucător din alta țară când are evoluții… Are calități bune pentru România. Poate evolua și în Italia. Cred că face față.

E un băiat, citit, lucrat. E complet din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și