Închide meniul

Basarab Panduru îl cere pe Cristi Manea la echipa națională! ”Nu are cum să lipsească acum”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 martie 2023, 9:00

Basarab Panduru îl vede pe Cristi Manea titular de drept la echipa națională, după perioada excelentă prin care trece, în tricoul lui CFR Cluj. Pe lângă siguranța din apărare, el a marcat și cinci goluri în Liga 1, în acest sezon, ultimul venind chiar în poarta rivalei U Cluj, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru România, urmează debutul în preliminariile EURO 2024, meciurile cu Andorra și Belarus. Andorra – România e pe 25 martie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Basarab Panduru îl cere pe Cristi Manea la echipa națională

”Bine, nu te poți aștepta la Bic la mare lucru, dar spui că a jucat la Craiova, a mai prins ceva meciuri prin prima ligă. Trebuie să-l evidențiez pe Cristi Manea, care mi se pare că face unul dintre cele mai bune sezoane din cariera sa.

Dacă el era chemat la națională când avea 16 ani după 4-5 meciuri bune, mi se pare că nu are cum să lipsească acum de la echipa națională, pentru că este un fundaș sigur pe el.

Și dacă veneau cu juniorii nu era atât de rea prima repriză. Nu vreau să iau din meritele CFR-ului, pentru că a fost o echipă care a știut ce vrea, a venit decisă să câștige. Diferența a fost mare de tot”.

Reclamă

Greșelile lor au fost făcute ca de niște începători. Jocul lor a fost fricos, scapă Bic singur cu portarul, ori tai faza cumva, ori tragi. El trage cu dreptul, cu exteriorul, parcă a vrut să scape de minge”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Cristi Manea, după CFR Cluj – U Cluj 4-0

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0! Fundașul campioanei României a înscris golul de 3-0, pentru CFR Cluj, în minutul 42. În urma acestui meci, CFR Cluj termină campionatul regular pe locul 2, cu 63 de puncte obținute.

„Suntem bucuroși. Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor. Dacă vom avea aceeași atitudine la următoarele meciuri, va fi greu de tot pentru toți.

Reclamă 4 / 0/3

Mergem în play-off cum am mers și pâna acum. Noi, în play-off, mereu am fost mult mai pragmatici. Vă spun sincer că toate campionatele, pe care le-am câștigat, au fost foarte complicate.

Important este să-mi ajut echipa, să stau bine defensiv. «Mister» este foarte exigent, pe el îl interesează partea defensivă. A zis că, pentru mine, asta (n.r. golul marcat) este un bonus”, a declarat Cristi Manea, la finalul partidei cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Programul complet al României, în preliminariile EURO 2024

  • Andorra – România (25 martie, Antena 1)
  • România – Belarus (28 martie)
  • Kosovo – România (16 iunie, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie)
  • România – Israel (9 septembrie)
  • România – Kosovo (12 septembrie, Antena 1)
  • Belarus – România (12 octombrie, Antena 1)
  • România – Andorra (15 octombrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • România – Elveția (Antena 1)

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și