Închide meniul

Basarab Panduru îl cere pe Ştefan Târnovanu la naţională după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1: „Are ceva peste ceilalţi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2022, 8:26

Basarab Panduru îl cere pe Ştefan Târnovanu la naţională după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1: „Are ceva peste ceilalţi!

Gigi Becali a luat decizia în privința lui Ştefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Ştefan Târnovanu, cel mai bun jucător în FCSB – FC U Craiova 1948 1-1
  • Basarab Panduru îl cere pe portarul de 22 de ani la echipa naţională

Basarab Panduru îl cere pe Ştefan Târnovanu direct la echipa naţională a României. Portarul de 22 de ani a fost MVP-ul duelului FCSB – FC U Craiova 1948, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târnovanu a fost în zi de graţie şi a semnat parade de senzaţie în faţa oltenilor lui Mititelu. Numai italianul Compagno a reuşit să-l învingă, în minutul 58, din penalty.

Basarab Panduru îl cere pe Ştefan Târnovanu la naţională după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1

Da, mi-a plăcut meciul, ritmul, tot. Am văzut ocazii, goluri, parade ale portarilor, mi-a plăcut. Ritmul a fost bun, nu ştiu dacă a fost cel mai bun meci.

Reclamă

Tânovanu, dacă o ţine tot aşa, în doi, trei ani trebuie să fie portarul naţionalei. Mai sunt portari interesanţi, mulţi sunt buni, Robert Popa, Aioani, portari cu perspectivă, de viitor, dar Târnovanu are ceva peste ceilalţi.

Scoate nişte mingi grele, aia a lui Bauza (n.r. în minutul 38) în partea dreapta e grea. Are reflexul de a apăra mingea. Te scoate, da. Ce e greu, scoate, ceea ce nu e puţin lucru.

Reclamă

Şutul lui Bauza mi s-a părut greu, te arunci jos, dar îmi place ce văd la băiatul ăsta. Părea că Vlad e cel mai mare, cel mai tare, e Messi, dar vezi ce e fotbalul ăsta?„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Ştefan Târnovanu, două intervenţii colosale în FCSB – FC U Craiova 1948. Portarul roş-albaştrilor şi-a salvat echipa de două ori în prima repriză.

Supranumele de „Messi al portarilor”, cu care era alintat Andrei Vlad, i se potriveşte de minune lui Ştefan Târnovanu. Portarul a avut două intervenţii fabuloae în faţa lui Bauza şi Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 22, portarul celor de la FCSB a intervenit excelent la loviura de cap a lui Andrea Compagno.

În minutul 34, Ştefan Târnovanu a avut o primă intervenţie de senzaţie. După o fază de atac prelungită a oltenilor lui Mititelu, mingea a ajuns la Bauza, care a tras la colţul lung din interiorul careului, însă Târnovanu a respins cu un reflex fabulos în corner.

Ştefan Târnovanu, semnal de alarmă după FCSB – FC U Craiova 1-1

Gigi Becali a avut deja o ofertă de două milioane pentru tânărul portar, dar a cerut de cinci ori mai mult. Nu are de gând să renunţe la Târnovanu în această vară. Nici goalkeeperul nu vrea să plece şi îşi doreşte să o ducă pe FCSB în grupele Conference League.

Mai puţin important e că am fost omul meciului, dacă nu am reuşit să câştigăm. Pot spune că am făcut un meci bun amândoi. E un început foarte rău, avem două puncte în 3 meciuri. Şi gol primit în fiecare meci. Nu avem foarte multe meciuri împreună, acesta cred că este motivul.

Trebuie să începem să câştigăm neapărat pentru că toate meciurile sunt importante. Sunt doar 3 meciuri. Sunt sigur că vom urca în clasament. Trebuie să câştigăm neapărat ca să ne calificăm şi să ajungem în grupe„, a spus Ştefan Târnovanu după FCSB – FC U Craiova 1-1.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”