Închide meniul

Basarab Panduru, impresionat de Andrei Borza: ”E probabil viitorul fundaș stânga al naționalei”

Dan Roșu Publicat: 7 februarie 2023, 8:31

Reclamă

Basarab Panduru a fost impresionat de Andrei Borza, după Farul Constanța – Universitatea Craiova 2-1. Jucătorul cotat la 250.000 de euro a fost integralist în duelul cu oltenii, care a readus echipa lui Gică Hagi pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 17 ani este deja la mare căutare în Europa, iar englezii de la The Guardian l-au propulsat în topul celor mai promițători tineri jucători. Panduru e sigur că fundașul stânga va ajunge titular în naționala României.

Basarab Panduru, impresionat de Andrei Borza

”Mă gândeam cum a gândit Hagi schimbarea de fundași laterali. A fost Kiki fundaș dreapta și Borza pe stânga.

Am mai spus că Hagi îl are pe Borza, probabil viitorul fundaș stânga al naționalei, dacă va continua să joace cum a jucat până acum. Noi avem și probleme pe acel post”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Borza face un sezon excelent la Farul, unde Gică Hagi i-a dat deja 776 de minute, în 21 de partide, chiar dacă are o vârstă fragedă. Andrei a marcat și două goluri, unul dintre ele fiind cel decisiv din meciul memorabil cu FCSB, câștigat de dobrogeni pe Arena Națională, 3-2.

Reclamă
Reclamă

Andrei Borza, noua „perlă” a lui Gică Hagi

Andrei Borza poate prinde un transfer uriaş. Fundaşul de 17 ani al lui Gică Hagi este monitorizat deja de granzii Europei. Anunţul a fost făcut chiar de Giovanni Becali, în toamna anului trecut.

Impresarul român a dezvăluit că există interes pentru tânărul jucător de la Farul. În urmă cu o lună s-a interesat de Borza un trimis al unui „club foarte mare”.

„Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare.

Reclamă

Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi eu habar nu aveam. Îl întreb pe scouterul meu, zice <<da, are 16 ani (n.r. – a împlinit 17 ani), e un fundaş stânga>>, un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki.

L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta aia, că avea 17 (n.r. 16) ani atunci. Nu prea joacă…

Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile”, a declarat Giovanni Becali.

Gică Hagi anunță un proiect uriaș la Farul Constanța

Gică Hagi anunță un proiect uriaș la Farul Constanța, în interviul acordat după victoria cu Universitatea Craiova, 2-1. Dobrogenii au revenit pe primul loc în Liga 1, cu un punct peste CFR Cluj, și speranțele la titlu au rămas intacte.

”Ne cunoaștem din ce în ce mai bine cu suporterii, o să vină și momentul în care o să ne urcăm și pe garduri.

La Constanța se aprinde o flacără! E un proiect aici. Un proiect pe cinci ani, plus alți cinci ani. Vrem să construim un proiect stabil”, a spus Hagi, la flash-interviu, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și