Închide meniul

Gică Hagi anunță un proiect uriaș la Farul Constanța. ”O să vină momentul în care o să ne urcăm pe garduri”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 februarie 2023, 8:06

Gică Hagi anunță un proiect uriaș la Farul Constanța. ”O să vină momentul în care o să ne urcăm pe garduri”

Gică Hagi, marele câştigător al primei etape din play-off

Profimedia

Gică Hagi anunță un proiect uriaș la Farul Constanța, în interviul acordat după victoria cu Universitatea Craiova, 2-1. Dobrogenii au revenit pe primul loc în Liga 1, cu un punct peste CFR Cluj, și speranțele la titlu au rămas intacte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria cu oltenii lui Eugen Neagoe a reprezentat cadoul perfect pentru ”Rege”, după împlinirea vârstei de 58 de ani. Acesta a anunțat un proiect pe un deceniu la Farul, unde așteaptă oamnii cu bani din Constanța.

Gică Hagi anunță un proiect uriaș la Farul Constanța

”Ne cunoaștem din ce în ce mai bine cu suporterii, o să vină și momentul în care o să ne urcăm și pe garduri.

La Constanța se aprinde o flacără! E un proiect aici. Un proiect pe cinci ani, plus alți cinci ani. Vrem să construim un proiect stabil”, a spus Hagi, la flash-interviu, conform digisport.ro.

Gică Hagi, reacție după Farul – Universitatea Craiova 2-1

Hagi a fost mulțumit de jocul din meciul cu Craiova. Farul a ieșit cu șase puncte câștigate, din duelurile consecutive cu CFR, FCSB și Universitatea Craiova, trei dintre echipele cu care luptă pentru titlul din Liga 1.

Reclamă

„60 de minute am jucat foarte bine, am dominat. După aceea, ei au venit cu schimbări foarte bune și noi am scăzut puțin. A venit acel gol, care ne-a dat un pas-doi înapoi. Craiova te atacă și poate să creeze probleme.

Lipsea Denis, el e stângaci, trebuia să punem în locul lui pe cineva. Mă bucur pentru Mazilu, e un copil bun. Normal, ne place să fim acolo, mai ales mie. Știu că am momentele mele când știu să creez momentele mele.

S-a văzut că echipa a jucat foarte bine. Larie bate foarte bine, bate extraordinar, contează mai puțin cine dă gol. Au fost două meciuri foarte bune. Așa pare, echipele sunt bune, atât sus, cât și jos. Echipa care va avea constanță și va fi în formă în play-off o să câștige”, a mai spus Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Farul, victorie clară cu Universitatea Craiova

Scorul a fost deschis repede la Ovidiu, de către gazde, care au marcat prin tânărul de 17 ani, Adrian Mazilu, aflat la primul său gol în prima ligă. Acelaşi Mazilu a mai ratat de două ori, în minutele 13 şi 24, iar în minutul 33 Arlauskis a provocat un penalti ciudat, intrând pur şi simplu în M. Popescu. Arbitrul Andrei Chivulete a dictat lovitură de pedeapsă după o scurtă consultare a VAR, iar Larie a transformat-o în minutul 34.

În repriza secundă Farul a pierdut din turaţie, oltenii au redus din diferenţă prin Nistor, din pasa lui Işfan (min. 58), însă oaspeţii nu au avut forţa de a egala situaţia pe tabelă şi Farul s-a impus cu 2-1, devenind lider în clasament, cu 51 de puncte.

În urma acestui succes, Farul a revenit pe primul loc al clasamentului din Liga 1, cu 51 de puncte, la o lungime de CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe poziția a cincea, la 10 puncte de echipa lui Hagi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și