Închide meniul

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Andrei Cordea: „Nu are calitate, nu are ce să scoată din el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2023, 22:18 / Actualizat: 6 iulie 2023, 23:24

Reclamă
Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Andrei Cordea: „Nu are calitate, nu are ce să scoată din el!

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Andrei Cordea

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Andrei Cordea. Fostul internaţional român a spus că Andrei Cordea nu ar trebui chemat la echipa naţională pentru că „nu are calitate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a mai spus că Andrei Cordea se bazează doar pe calităţile fizice, iar când nu este ok din acest punct de vedere devine un jucător mediocru,.

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Andrei Cordea

Nu înţeleg ce s-a întâmplat cu Cordea. Îţi explic de ce pentru că nu este un jucător care trăieşte din mari calităţi tehnice, el face ce face când aleargă, când este puternic, dar cu timpul nu a mai fost la forma fizică şi a părut că face ce face un om normal.

Eu pe el nu îl văd la echipa naţionala niciodată, nu are calitate. Le face toate printr-o pregătire bune, dar nu are talent. Nu are ce să scoata din el”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Elias Charalambous, prima reacţie după FCSB – PAOK 1-1

Elias Charalambous, prima reacţie după FCSB – PAOK 1-1! Vicecampioana României a încheiat la egalitate duelul cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Reclamă

Pentru FCSB, partida cu PAOK a fost a doua din cantonamentul din Olanda, după înfrângerea cu Anderlecht, scor 2-5, în timp ce grecii au disputat primul meci amical al verii. Florinel Coman a deschis scorul pentru FCSB, în timp ce golul egalizator a fost marcat de Gordeziani, după o gafă a noului fundaş al roş-albaştrilor, Siyabonga Ngezana.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit la finalul partidei cu PAOK Salonic. Antrenorul din Cipru este de părere că echipa sa a avut parte de un cantonament bun şi este încântat de faptul că formaţia roş-albastră a fost ferită de accidentări. Cu toate acestea, Charalambous a declarat că jucătorii săi trebuie să mai lucreze la detalii, iar noile achiziţii trebuie să înţeleagă filosofia echipei.

„Pentru mine cel mai important este că am stat 10 zile aici, am venit să pregătim echipa pentru noul sezon. Consider că am avut un cantonament foarte bun, din toate punctele de vedere. Suntem foarte fericiţi pentru tot ce s-a întâmplat. În ceea ce priveşte rezultatele… tot timpul ne dorim să câştigăm, indiferent că sunt meciuri amicale. Cred că cel mai important e să obţinem victorii la începutul campionatului şi apoi în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important e că jucătorii s-au pregătit foarte bine, au fost concentraţi şi mulţumim lui Dumnezeu că nu am avut accidentări. Este foarte important, într-un cantonament, să termini aşa cum trebuie. În cele două meciuri amicale ne-am dorit să vedem câteva lucruri. Cu siguranţă am văzut lucruri care trebuiesc să fie îmbunătăţite înainte de startul Ligii 1 şi a preliminariilor Conference League. Ne arată ce trebuie să mai îmbunătăţim şi vom arăta o faţă mai bună în noul sezon.

Trebuie să lucrăm la detalii, asta e cel mai important. Jucătorii noi trebuie să înţeleagă filosofia echipei. După, cel mai important e ca fotbaliştii să îşi dorească să înveţe lucruri noi în fiecare zi”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului dintre FCSB şi PAOK Salonic.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și