Închide meniul

Elias Charalambous, prima reacţie după FCSB – PAOK 1-1: „Jucătorii noi trebuie să înţeleagă filosofia echipei”

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 22:15

Reclamă
Elias Charalambous, prima reacţie după FCSB – PAOK 1-1: „Jucătorii noi trebuie să înţeleagă filosofia echipei

Elias Charalambous, prima reacţie după FCSB - PAOK 1-1

Elias Charalambous, după FCSB - PAOK 1-1 / Profimedia

Elias Charalambous, prima reacţie după FCSB – PAOK 1-1! Vicecampioana României a încheiat la egalitate duelul cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, partida cu PAOK a fost a doua din cantonamentul din Olanda, după înfrângerea cu Anderlecht, scor 2-5, în timp ce grecii au disputat primul meci amical al verii. Florinel Coman a deschis scorul pentru FCSB, în timp ce golul egalizator a fost marcat de Gordeziani, după o gafă a noului fundaş al roş-albaştrilor, Siyabonga Ngezana.

Elias Charalambous, prima reacţie după FCSB – PAOK 1-1: „Jucătorii noi trebuie să înţeleagă filosofia echipei”

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit la finalul partidei cu PAOK Salonic. Antrenorul din Cipru este de părere că echipa sa a avut parte de un cantonament bun şi este încântat de faptul că formaţia roş-albastră a fost ferită de accidentări. Cu toate acestea, Charalambous a declarat că jucătorii săi trebuie să mai lucreze la detalii, iar noile achiziţii trebuie să înţeleagă filosofia echipei:

„Pentru mine cel mai important este că am stat 10 zile aici, am venit să pregătim echipa pentru noul sezon. Consider că am avut un cantonament foarte bun, din toate punctele de vedere. Suntem foarte fericiţi pentru tot ce s-a întâmplat. În ceea ce priveşte rezultatele… tot timpul ne dorim să câştigăm, indiferent că sunt meciuri amicale. Cred că cel mai important e să obţinem victorii la începutul campionatului şi apoi în Europa.

Cel mai important e că jucătorii s-au pregătit foarte bine, au fost concentraţi şi mulţumim lui Dumnezeu că nu am avut accidentări. Este foarte important, într-un cantonament, să termini aşa cum trebuie. În cele două meciuri amicale ne-am dorit să vedem câteva lucruri. Cu siguranţă am văzut lucruri care trebuiesc să fie îmbunătăţite înainte de startul Ligii 1 şi a preliminariilor Conference League. Ne arată ce trebuie să mai îmbunătăţim şi vom arăta o faţă mai bună în noul sezon.

Reclamă

Trebuie să lucrăm la detalii, asta e cel mai important. Jucătorii noi trebuie să înţeleagă filosofia echipei. După, cel mai important e ca fotbaliştii să îşi dorească să înveţe lucruri noi în fiecare zi”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului dintre FCSB şi PAOK Salonic.

Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB! PAOK Salonic a marcat după o gafă a sud-africanului

În minutul 71, noul fundaş al celor de la FCSB a alunecat în faţa lui Gordeziani, iar jucătorul lui PAOK a intrat în careu şi l-a învins pe Andrei Vlad. Grecii au restabilit egalitate, după ce primul gol al partidei a fost marcat de Florinel Coman.

Chiar dacă a gafat la meciul de debut, Siyabonga Ngezana a primit banderola de căpitan pe finalul partidei. Adrian Şut a fost înlocuit, iar banderola a ajuns pe braţul jucătorului sud-african.

Reclamă 4 / 0/3

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în această vară de la Kaizer Chiefs, echipă care a primit 600.000 de euro de la vicecampioana României pentru fundaşul de 25 de ani.

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB! A înscris şi în amicalul cu PAOK Salonic

Florinel Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB! Vicecampioana României a jucat al doilea amical al verii din Olanda contra echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Coman a deschis scorul în minutul 22 al partidei amicale din Olanda, cu un şut frumos, la colţul lung, din interiorul careului.

Florinel Coman rămâne şi perioada de pregătire cel mai în formă jucător al celor de la FCSB. După un final de sezon foarte bun, el a înscris şi în amicalul roş-albaştrilor cu Anderlecht, pierdut cu 2-5. Coman a înscris în ambele meciuri de pregătire ale roş-albaştrilor din această vară.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și