Închide meniul

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „M-ai păcălit! Eşti acelaşi, cu alte haine”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2024, 23:07

Reclamă
Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „M-ai păcălit! Eşti acelaşi, cu alte haine

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu

Basarab Panduru, în timpul unei emisiuni - Captura Orange

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid. Fostul internaţional s-a declarat dezamăgit de patronul giuleştenilor, care a ales să îl demită după numai şase etape pe Neil Lennon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E doar deghizat în altceva”, a răbufnit Panduru, care consideră că a fost păcălit de milionarul de la conducerea Rapidului. Anunţă că s-a convins şi că nu există nicio diferenţă între Dan Şucu şi ceilalţi patroni din Liga 1.

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid

Dan Şucu a plătit 400.000 de euro pentru a-l da afară pe nord-irlandezul care avea în palmares cinci titluri cu Celtic.

Şucu, care ne spunea tot timpul că e altfel, că altfel vede lucrurile, că altfel face lucrurile, că altfel nu ştiu ce …

Mie mi se pare, astăzi, că e doar deghizat în altceva şi e la fel ca toată lumea şi avem prostul obicei de a ne uita în gura ăstora cu bani, ne uităm în gura lor, să vedem ce ne zic ei nouă. A spus tot timpul că era altfel, nu dădea senzaţia!

Reclamă
Reclamă

Nu eşti, nea Şucu, altfel, eşti acelaşi cu alte haine! Eşti acelaşi cu alte haine pe tine, probabil mai de firmă, altfel material. Toată lumea a crezut că eşti altfel, ne spuneai că faci altfel lucrurile, că tu nu eşti ca ăla … ce s-a întâmplat?!

Nu îţi mai spun că la începutul campionatului a luat hăţurile în mână şi a plecat calul fără să îl dreagă bine. Eu spun doar un adevăr! Pe mine m-a păcălit, am crezut că e altfel!„, a declarat Basarab Panduru pentru primasport.ro.

Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid

Vasile Maftei a avut o reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid. Fostul căpitan al giuleştenilor a fost luat prin surprindere de numirea antrenorului de 53 de ani pe banca formaţiei din Giuleşti.

Reclamă

Neil Lennon a fost demis de Rapid după doar şase etape. Sub comanda nord-irlandezului, Rapid are doar cinci puncte, fiind singura echipă din Liga 1 fără victorie în acest început de sezon.

Maftei, fostul căpitan al giuleştenilor, a recunoscut că a fost luat prin surprindere de revenirea lui Şumudică, dar are încredere că istoricul său rapidist îl va ajuta să obţină rezultate în Giuleşti:

E total neaşteptat. Am aflat acum, când am ajuns aici. Cu siguranţă că cei din conducere au făcut o analiză şi au evaluat lucrurile şi au ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Jocul nu era cel pe care ni-l doream cu toţii. Acum vorbesc din punct de vedere al suporterului. Nici rezultatele nu erau pe măsură.

Cei din conducere au hotărât să facă o schimbare. Cu siguranţă Şumi ştie foarte bine ce înseamnă Giuleştiul, ştie istoria acestui club, cunoaşte filosofia, spiritul Rapidului îl ştie foarte bine. Cu siguranţă ştie ce are de făcut şi sperăm cu toţii că vom ajunge acolo unde ne dorim cu toţii.

Clar, obiectivul e acela de a prinde play-off-ul, după care vom spera şi la mai mult. O să aibă nevoie de puţin timp, nu e uşor. Preia o echipă în plin campionat. Eu am încredere că lucrurile se vor duce în direcţia cu care încercăm să ne obişnuim, din an în an să mergem mai sus”, a declarat Vasile Maftei, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

„Nedreptate” Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

23:19

EXCLUSIV„Ianis Hagi la Rapid?” Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!”

22:39

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

22:33

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

22:26

Lumea tenisului s-a revoltat în cazul Jannik Sinner! Reacţii fără precedent: „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”

22:07

EXCLUSIV„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

1 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 2 Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului 3 Denis Alibec a recunoscut ce înţelegere are cu Gică Hagi: „Cum am venit, aşa…”. Dezvăluirile făcute după Farul – Hermannstadt 4 „Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura?” Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!” 5 „Ne vom duce sus” Rivaldinho, reacţie fermă după ce a marcat o „dublă” în Farul – Hermannstadt 3-2! Ce a spus despre Denis Alibec 6 Rapid, prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon! Ce se întâmplă cu antrenorul nord-irlandez
Citește și