Închide meniul
EXCLUSIV

„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

Alex Masgras Publicat: 20 august 2024, 22:07

Reclamă
„Total neaşteptat Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură

Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: "Nu erau pe măsură"

Vasile Maftei, în timpul unui interviu / Antena Sport

Vasile Maftei a avut o reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid. Fostul căpitan al giuleştenilor a fost luat prin surprindere de numirea antrenorului de 53 de ani pe banca formaţiei din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a fost demis de Rapid după doar şase etape. Sub comanda nord-irlandezului, Rapid are doar cinci puncte, fiind singura echipă din Liga 1 fără victorie în acest început de sezon.

„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

În locul său a fost adus Marius Şumudică, fost jucător şi antrenor în Giuleşti. Campion ca jucător, „Şumi” a mai antrenat-o pe Rapid în perioada 2010-2011.

Vasile Maftei, fostul căpitan al giuleştenilor, a recunoscut că a fost luat prin surprindere de revenirea lui Şumudică, dar are încredere că istoricul său rapidist îl va ajuta să obţină rezultate în Giuleşti:

„E total neaşteptat. Am aflat acum, când am ajuns aici. Cu siguranţă că cei din conducere au făcut o analiză şi au evaluat lucrurile şi au ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Jocul nu era cel pe care ni-l doream cu toţii. Acum vorbesc din punct de vedere al suporterului. Nici rezultatele nu erau pe măsură.

Reclamă
Reclamă

Cei din conducere au hotărât să facă o schimbare. Cu siguranţă Şumi ştie foarte bine ce înseamnă Giuleştiul, ştie istoria acestui club, cunoaşte filosofia, spiritul Rapidului îl ştie foarte bine. Cu siguranţă ştie ce are de făcut şi sperăm cu toţii că vom ajunge acolo unde ne dorim cu toţii.

Clar, obiectivul e acela de a prinde play-off-ul, după care vom spera şi la mai mult. O să aibă nevoie de puţin timp, nu e uşor. Preia o echipă în plin campionat. Eu am încredere că lucrurile se vor duce în direcţia cu care încercăm să ne obişnuim, din an în an să mergem mai sus”, a declarat Vasile Maftei, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid

A apărut prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid şi l-a înlocuit pe Neil Lennon. Antrenorul în vârstă de 53 de ani revine în Giuleşti şi va debuta în meciul cu Poli Iaşi, din etapa a 7-a a Ligii 1.

Reclamă

Şumudică s-a înţeles cu Dan Şucu şi a parafat o înţelegere valabilă până în vara anului viitor. Dacă va califica echipa în play-off, contractul se prelungeşte automat.

Marius Şumudică a recunoscut că a semnat toate actele şi că va sta pe banca echipei sale de suflet. A avut un mesaj emoţionant pentru fani.

„Am aceleași emoții ca atunci când am fost campion cu Rapid ca jucător. E una dintre cele mai fericite zile din viața mea! Suntem obligați sa schimbăm situația din clasament pentru ca e un club foarte bine organizat din toate punctele de vedere.

Timpul e scurt, trebuie sa câștigăm meciuri, puncte. Avem cei mai buni suporteri din România și m-am întors acasă”, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

„Nedreptate” Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

23:19

EXCLUSIV„Ianis Hagi la Rapid?” Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!”

23:07

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „M-ai păcălit! Eşti acelaşi, cu alte haine”

22:39

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

22:33

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

22:26

Lumea tenisului s-a revoltat în cazul Jannik Sinner! Reacţii fără precedent: „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”

1 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 2 Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului 3 Denis Alibec a recunoscut ce înţelegere are cu Gică Hagi: „Cum am venit, aşa…”. Dezvăluirile făcute după Farul – Hermannstadt 4 „Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura?” Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!” 5 „Ne vom duce sus” Rivaldinho, reacţie fermă după ce a marcat o „dublă” în Farul – Hermannstadt 3-2! Ce a spus despre Denis Alibec 6 Rapid, prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon! Ce se întâmplă cu antrenorul nord-irlandez
Citește și