Închide meniul

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Dorin Rotariu, după transferul la FCSB: „Pentru el, Brugge e Barcelona”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 21:54

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Dorin Rotariu, după transferul la FCSB: Pentru el, Brugge e Barcelona”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Dorin Rotariu, după transferul la FCSB

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Dorin Rotariu, după transferul la FCSB. Fostul internațional este de părere că niciun jucător din Liga 1 nu s-ar mai putea impune în „fotbalul mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de astăzi, oficialii vicecampioanei l-au prezentat oficial pe fostul atacant de la Dinamo. Jucătorul va putea numărul 29 la formația „roș-albastră”.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Dorin Rotariu, după transferul la FCSB. Ce spune despre perioada atacantului din Belgia

Odată cu revenirea lui Dorin Rotariu în prima ligă, Basarab Panduru a ținut să menționeze faptul că niciun fotbalist din campionatul intern nu s-ar putea impune la formații din campionatul Belgiei. De asemenea, fostul internațional l-a ironizat pe noul atacant de la FCSB și a menționat faptul că pentru Rotariu, Club Brugge a reprezentat o „FC Barcelona”.

„Pentru Rotariu, Brugge e FC Barcelona, aşa cum pentru altul Barcelona e Barcelona, aşa şi pentru Rotariu, Brugge e Barcelona. E uşor să joci la Brugge? Zi-mi un nume care pleacă acum şi e titular la Brugge.

Cu cine te baţi acolo? Era Noa Lang acolo, a plecat la PSV, te băteai cu ăla? Ce să te baţi cu ăla? Eu cred că nu e uşor. Eu nu cred că un jucător din campionatul României, de la o echipă de pe locul 5, 7, 8, cât vrei tu, poate merge să joace acum la Brugge. Nu cred că poţi, nici la Anderlecht, sunt jucători prea buni acolo.

Reclamă

Am văzut şi la Gent nişte jucători prin atac care dau câte 20 de goluri în fiecare sezon, te duci acolo şi te baţi cu ei. Cum să te baţi cu ei”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Iosif Rotariu, detalii despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu, a dezvăluit că şi-a sfătuit nepotul să meargă la FCSB, după ce s-a despărţit de Ludogorets în luna august a acestui an.

„Nu m-a luat prin surprindere, el se antrenează de două săptămâni cu Poli Timișoara. Am fost toată ziua la stadion. A fost perioada în care a fost jucător liber. A mers la Ludogorets, mai avea un an de contract, dar cei de acolo i-au spus că nu se vor mai baza pe el și a luat hotărârea să rezilieze.

Reclamă 4 / 0/3

A avut foarte multe discuții, oferte, a preferat să meargă în străinătate, dar i-am spus săptămâna trecută că trebuie să ia o decizie cât mai repede. Chiar l-am sfătuit, a acceptat să revină în România. Eu l-am sfătuit să meargă la FCSB, pentru că se bate la campionat, poate ajunge la FCSB.

Am zis că ar fi bine pentru el, dar el a hotărât. A avut ofertă de la FCSB, de acum. Domnul Gigi Becali știe cel mai bine, eu am o relație specială cu dânsul. Domnul Becali îl știe de foarte mult timp, nu au durat mult discuțiile, dânsul e un om de cuvânt și, dacă își dorește ceva, realizează. Se poate spune și așa (n.red. că el a intermediat discuțiile dintre FCSB și Dorin Rotariu)”, a declarat Iosif Rotariu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și