Închide meniul

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Malcom Edjouma: „Își bate joc”

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 22:02

Reclamă
Basarab Panduru l-a făcut praf pe Malcom Edjouma: Își bate joc”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Malcom Edjouma

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Malcom Edjouma. Fostul fotbalist a vorbit despre prestațiile jucătorului legitimat la FCSB, înainte ca vicecampioana să debuteze în preliminariile UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României o va întâlni pe CSKA 1948 Sofia în turul al 2-lea al preliminariilor UEFA Conference League. Partida tur din „dubla” cu formația din Bulgaria va avea loc la Sofia, miercuri, de la ora 20:30. Meciul poate fi văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Malcom Edjouma. Fostul fotbalist crede că mijlocașul nu ia fotbalul în serios

Basarab Panduru l-a criticat pe Malcom Edjouma, fotbalistul celor de la FCSB, după ultimele prestații ale acestuia. Fostul jucător este de părere că mijlocașul legitimat la vicecampioana României are momente în care își „bate joc” de fotbal, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu mai este titlular în echipa lui Elias Charalambous.

„Edjouma, îmi place de el, dar de el serios. Am discutat şi anul trecut, a făcut meciuri bune, părea că nu-l scoate nimeni din echipă. Părea că e jucătorul de care depinde FCSB, la un moment dat. Dar, pe cuvânt dacă mai ştiu dacă e fotbal sau bătaie de joc, că nu înţeleg. Călcâi, ba printre picioare, o chestie care nu-mi place, nu-mi miroase a fotbal. Miroase a bătaie de joc!

Nici nu se joacă, îşi bate joc. Par bătăi de joc. E păcat de el, că are calitate, poate să facă lucruri bune. Dar nu mi se pare ok să-ţi baţi joc de mingi”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

În cele două partide din noul sezon al Ligii 1, Malcom Edjouma a jucat doar 68 de minute pentru echipa „roș-albastră”. Acesta s-a remarcat însă cu un gol, marcat în prima etapă, în partida cu FC U Craiova 1948. Partida de la Tg. Jiu a fost câștigată de FCSB cu scorul de 3-1.

Malcom Edjouma a bifat 40 de meciuri la FCSB, în sezonul trecut. Acesta a reuşit să înscrie 11 goluri, şi să ofere trei assist-uri. Francezul de 26 de ani s-a accidentat pe final de sezon, şi a ratat meciurile decisive pentru titlu ale roş-albaştrilor.

Gigi Becali, anunţ despre transferurile lui Bauza şi Bahassa la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Bauza şi Bahassa nu au loc în primul 11 de la FCSB. Patronul vicecampioanei nu neagă însă faptul că ce doi jucători ai lui Adrian Mititelu sunt valoroşi, însă în momentul de faţă, nu va încerca să-i transfere.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Becali a mai transmis faptul că nu va mai face niciun transfer la FCSB, în această perioadă de mercato, ultimul jucător alăturat lotului lui Elias Charalambous fiind Vlad Chiricheş.

„Nu am cum să îi aduc, tată, pe Bauza și Bahassa. Unde să îi bag? Nu am nici pe cine să scot de pe listă. Voi l-ați scoate pe Florinel Coman și l-ați baga pe Bahassa? Nu zic mai multe că iar se supără Adrian Mititelu. Sunt buni amândoi ăștia ai lui Mititelu, dar nu avem unde să îi băgăm acum. În locul cui? Nu cred că voi mai face niciun transfer. E cam închisă lista”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și